четвъртък, 5 януари 2023 г.

Бляскаво пето издание на Code Fashion Awards


 

Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023 

Code Fashion Awards ще награди най-добрите модни проекти за 2022. Фотографи, коафьори, гримьори, стилисти, модели, дизайнери и брандове ще се борят за престижните бляскави статуетки.

За 5-та поредна година събитието ще събере най-известните имена в модната индустрия, ВИП личности, представители на различни сфери на бизнеса, инфлуенсъри и трендсетъри.

Тази година екипът на Code Fashion Awards са добавили няколко нови категории, които също ще станат част от церемонията. Съвсем скоро ще започне и гласуването на сайта www.codefashionawards.bg, където всички ще могат да се запознаят отблизо с номинациите и да направят своя избор.

Code Fashion Awards ще се проведе на 26.01.2023 в зала София Гранд на хотел Маринела.

По повод 5-тото издание на модните награди, дрес кодът на събитието отново ще бъде черно и диаманти – класиката, която Code Fashion Awards наложиха още първата година.

Следете сайта и социалните ни профили, за да научите първи ексклузивна информация за Code Fashion Awards 2023.

Code Fashion Awards обявиха номинациите си за 2022

Гласуването започна! Можете да гласувате за своите фаворити на www.codefashionawards.bg в категория “ гласуване “. 

Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание
Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание

Кои са победителите ще разберем на 26.01.2023 на церемонията Code Fashion Awards в зала София Гранд на х-л Маринела.

За 5-та поредна година българската модна телевизия Code Fashion TV организира бляскавите награди Code Fashion Awards, на които гостите могат да присъстват само с лимитирани покани. Всички представители на модния бранш у нас ще се борят за престижната статуетка.

Номинациите са в над 15 категории, сред които – модели, трендсетъри, коафьори, стилисти, гримьори, фотографи, дизайнери и брандове в различните стилове. Тази година има и нови категории, за които ще разберете повече на сайта www.codefashionawards.bg

За поредна година ВИП личности, инфлуенсъри и известни лица от българската мода и бизнес ще се съберат на едно място! Повече за събитието и как може да закупите своя ВИП куверт ще научите в социалните ни канали.

ПОВЕЧЕ ЗА ГЛАСУВАНЕТО:

Всеки потребител може да гласува свободно за всички или само за избрани категории от един IP адрес. След изпращане софтуерът блокира IP адреса на гласувалия и следи за опити за повторно гласуване. 

При опит за манипулация на вота през proxy сайтове, подадените гласове от подобни референти се анулират автоматично. Допълнително се следи за гласуване динамични IP адреси от една и съща мрежа на един и същи доставчик. При установяване на злоупотреба получените гласове се анулират автоматично. 

Гласуването става само и единствено на : www.codefashionawards.bg 

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...