четвъртък, 20 октомври 2022 г.

Beauty Lovers Day – грижа за кожата на всеки етап от живота

 Beauty Lovers Day - грижа за кожата на всеки етап от живота

Beauty Lovers Day – грижа за кожата на всеки етап от живота

На своя международен празник Natura Bisse Barcelona обърна внимание на  специалната грижа за кожата при страдащите от онкологично заболяване

Natura Bissé празнува Beauty Lovers Day с ексклузивно ограничено издание на Inhibit Retinol Eye Lift.

Beauty Lovers Day - грижа за кожата на всеки етап от живота
Beauty Lovers Day – грижа за кожата на всеки етап от живота

На 19-ти октомври испанският козметичен лидер  Natura Bissé  отпразнува своя ежегоден Ден на любителите на красотата (Beauty Lovers Day).  Уникален празник създаден от марката, за да изрази благодарност  към клиенти, партньори и приятели за цялото им доверие и подкрепа, както и за споделяне на опит.

Година по-късно, това е ден, който Natura Bissé преобразува в идеалната възможност да подчертае своята мисия за предоставяне на грижа за кожата на всеки етап от живота. За това девето издание Natura Bissé представя ново ограничено издание на един от най-продаваните му продукти: Inhibit Retinol Eye Lift, с изключителен дизайн за този специален ден.

Inhibit Retinol Eye Lift представлява продукт, който има редица полезни свойства и качества да се бори с ефектите на стареене. Благодарение на любимата съставка – ретинол, този продукт успява ефективно да се погрижи за зоната на очите като:

· Помага за предотвратяване на бръчките и мимическите линии;

· Запълва, стяга и озарява кожата около очите;

· Минимизира всички признаци на стареене около тази деликатна зона;

·Осигурява лифтинг ефект върху горния клепач, който помага за намаляване на видимо увиснали клепачи;

· Бори се с отпуснатостта, оказва  стягащ ефект и интензивна хидратация.

Тази година освен върху красотата, испанският лидер в козметиката акцентира и върху Световния месец за борба с рака на гърдата.

Beauty Lovers Day - грижа за кожата на всеки етап от живота
Beauty Lovers Day – грижа за кожата на всеки етап от живота

Чрез своята фондация „Рикардо Фисас“, Natura Bisse обръща внимание на един малко известен факт – нуждата от специална грижа за кожа на хората, диагностицирани с онкологично заболяване. Фондацията има за цел да подпомогне хората по два начина: от една страна предлага съвети за грижа за кожата на хора, подложени на онкологично лечение и ги подкрепя по време на целия процес.

От друга страна, компанията организира курсове за обучение на козметици в тази специфична грижа за кожата. Целта е нуждаещите се да намерят специалист, който е обучен за нуждите на онкоболните, в най-близката клиника или място за лечение.

Какви са страничните ефекти върху кожата на преминалите онкологично лечение?

Сред основните негативни ефекти са сърбеж, екстремна сухота, раздразнение и свръхчувствителност. Всичко това прави кожата изключително деликатна и реактивна. Макар че тези последици могат да ни се сторят минимални на фона на диагнозата, истината е, че те могат да повлияят върху качеството на живот на болния.

До голяма степен преходни, тези състояния на кожата могат да бъдат обезпокоителни и да превърнат ежедневните задачи в предизвикателство.

Целта на фондация „Рикардо Фисас“ – Natura Bisse, е да сведе до минимум негативните последици и да подобри ежедневието на тези, които се борят с болестта. На пръв поглед малка грижа,  но тя може да вдъхне голяма надежда и самочувствие на нуждаещите. Здравата кожа подобрява умствената ни сила и ни помага да се борим със заболяването. Подобреното състояние на духа подобрява настроението и състоянието на ума, което прави преминаването през терапиите една идея по-леко.

Тази година, заедно с няколко от салоните-партньори на Natura Bisse  в България, марката използва повода – Beauty Lovers Day, за да даде гласност на проблема и нуждата от специално лечение. А по традиция на самия ден, когато отбелязваме празника – 19 октомври, клиентите на избрани СПА и козметични центрове, ще имат възможността да станат част от Beauty Lovers Day със специална атмосфера и празнично настроение.

Ограничено издание на Inhibit Retinol Eye Lift можете да закупите на много специална цена в избраните точки за продажба от Natura Bissé. За да научите кои са те – се свържете с  официалния представител на козметичния бранд тук.

Natura Bissé е световно призната марка за луксозна грижа за кожата. Постоянният стремеж към върхови постижения доведе Natura Bissé до множество награди, включително признание в три поредни години за „Най -добрата СПА марка в света“ през 2018, 2019 и 2020 г. от World Spa Awards™.

С дъщерни дружества в САЩ, Мексико, Обединеното Кралство, Дубай, за страните от Близкия Изток и Китай, както и с присъствие в 40 страни, Natura Bissé продължава да се налага в целия свят в най-добрите СПА центрове.

Както по целия свят, така и в България Natura Bisse, Barcelona вече 10 години е представена от Esthetic Privilege.

Терапиите и продуктите на марката могат да бъдат намерени в най-луксозните СПА центрове и престижни салони за красота в цялата страна, а терапевтите преминават специални обучения

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...