петък, 22 април 2022 г.

Световното шоу на Енчо Керязов "НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ" 2022 - по традиция и тази година ще видим някои от най-големите звезди на световния шоу елит

 За втора поредна година Световното шоу на Енчо Керязов „НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ“ избра град Пловдив за свой домакин. 

За втора поредна година Световното шоу на Енчо Керязов "НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ“ избра град Пловдив  за свой домакин
За втора поредна година Световното шоу на Енчо Керязов „НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ“ избра град Пловдив  за свой домакин

11-то издание на звездното шоу, ще се проведе в Античния театър на 1-ви юни

Тази година спектакълът ще се проведе под егидата на община Пловдив и патронажа на кмета на града господин Здравко Димитров.

По традиция  на сцената ще видим някои от най-големите звезди на световния шоу елит.

„Нощ на звездите“ е не просто спектакъл, а истински шедьовър на сценичните изкуства, посветен на българските талантливи деца!.

В деня на детето, отправяме жест към най-младата си публика, като отваряме вратите на спектакъла за деца до 6 години (вкл.), безплатно!

А сцената, която десет години събира някои от най-добрите сценични изпълнители, обединени в името на една българска кауза, отново ще блести като никоя друга! Основна тема на спектакъла тази година е „Детето в мен“ – един изключително силен и въздействащ сюжет.

Световно-известни артисти ще дойдат за да подкрепят талантливите деца на България.

Невероятният клоун Хуш Ма-Хуш отново ще ни „попилее от смях“, а носителят на 22 световни рекорда на Гинес – Фреди Нок, ще ни направи свидетели на спиращи дъха гледки!

Директно от най-големите сцени на Европа, за първи път в България идват и страхотните братя Седеньос. На сцената ще видим и много български имена, сред които Милица Гладнишка, Керана и космонавтите и П.И.Ф

Водещи на събитието са Александър Алексиев и Лили Бързева

И това далеч не е всичко! За единадесета поредна година ще станем свидетели на уникално представление с много насторение и смях, емоции и вълнуващи моменти! Ще Ви пренесем в един вълшебен свят, чиито граници са там, докъдето достигат мечтите Ви!

СВЕТОВНОТО ШОУ НА ЕНЧО КЕРЯЗОВ “ НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ „– СПЕКТАКЪЛ, В КОЙТО ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ МЕЧТАЯТ ЗАЕДНО !

Заповядайте и бъдете част от най-вълнуващото събитие в България!


Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...