понеделник, 14 март 2022 г.

Кулинарната звезда Божана Кацарова става част от RADIOCAST

 Кулинарната звезда  Божана Кацарова става част от RADIOCAST

Кулинарната звездаБожана Кацарова става част от RADIOCAST

Емблематичната победителка в Master Chef разкрива личния си живот, заедно с приятелите си Злати и Нико

Кулинарната звезда  Божана Кацарова става част от RADIOCAST
Кулинарната звездаБожана Кацарова става част от RADIOCAST

Божана Кацарова, най-атрактивната победителка в Master Chef, пое ново предизвикателство и се присъедини към екипа на RADIOCAST. Иновативната платформа за видео и аудио съдържание вече излъчва подкаста на ексцентричната гурме звезда, в който се разкриват пиперливите подробности от личния й живот.

Макар самата Божана да признава, че това начинание е тотално различно от кулинарното й амплоа, тя предизвика фурор още със стартовия епизод на новото шоу.

В подкаста си Кацарова пуска в действие основния принцип на успешния chef- събира добър екип. Божана организира в забавно трио приятелите си Златомира Зомби Опрова и Николай Николов – Нико и в тренда на светския хедонизъм приема шоуто им в RADIOCAST да е с техните имена: „Божана, Зомби и Нико“.

В първия епизод #1 – Започваме!,  групата слага на масата подправките за щурия им начин на живот, пътуванията, купоните и връзките. Всичко това подкастърите споделят без филтър и монтаж, абсолютно откровено, издавайки пикантни подробности от житейските си приключения. След този, нажежен до червено епизод, „Божана, Зомби и Нико“ подготвят и следващия, който без свян и страх ще поднесат съвсем скоро, в каналите на RADIOCAST.

RADIOCAST е част от Фреш Радио Груп“, която менажира едни от най-слушаните радиа в България: Radio Fresh!, FM+, Z-Rock, Melody. Платформата излъчва висококачествено аудио- и видеосъдържание, показано през нестандартния поглед на водещите. В екипа на RADIOCAST Божана Кацарова се нарежда до  популярни лица от телевизионния и радиоефир, като: тв журналистът и радиоводещ Елена Розберг; популярната изпълнителка и лице на Radio Fresh! – DIA; журналистът и новинар Кристина Цветкова, както и рицарят на дигиталния криейтив Петко Кралев. 

RADIOCAST

https://radiocast.bg/

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...