вторник, 8 февруари 2022 г.

Оркестърът за народна музика на БНР с диригент Димитър Христов ще поднесе интригуваща концертна програма „Гласове от България“ на 10 февруари от 19.00 часа в Първо студио на БНР

Оркестърът за народна музика на БНР с концерт "Гласове от България“

Оркестърът за народна музика на БНР с концерт „Гласове от България“

Новият проект на Оркестъра има идеята да представи певци от различни поколения и регионална принадлежност. Основен акцент в концерта ще бъде вокалното изкуство, самобитната красота, разнообразие и уникалност на песните от различни фолклорни области на България.

Вълнуваща разходка из Тракия, Родопи, Пирин и Странджа ще подарят на своите почитатели специалните гости и солисти в концерта:  Цонка Димитрова – тракийска народна певица, Кинче Вълчева – народната певица от Пирин, народният певец от Странджа Панайот Стойчев и родопският славей Димитър Арнаудов.

Оркестърът за народна музика на БНР с концерт "Гласове от България“ - Димитър Христов
Оркестърът за народна музика на БНР с концерт „Гласове от България“ – Димитър Христов

Билетите за концерта „Гласове от България“ на Оркестъра за народна музика на БНР са в продажба онлайн в системата на eventim.bg и на касата на Рекламно-информационния център на БНР (София, бул. „Драган Цанков“ № 4). За пенсионери  – преференциални цени от 10 лв.

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...