петък, 8 октомври 2021 г.

Книгата „Зевс и Нора“ вече е по гръцките книжарници


Български и гръцки телевизии отразиха излизането на книгата "Зевс и Нора" на гръцкия пазар
Български и гръцки телевизии отразиха излизането на книгата „Зевс и Нора“ на гръцкия пазар

Книгата “Зевс и Нора” е вече в книжарниците на Гърция. Тя е страхотен начин децата да развият своите ценности и възприятия, да се подготвят за света и да открият лесно многообразието и предизвикателствата му.

В дванадесет глави са поместени основните етапи от живота на персонажите, а красивите илюстрации и реални снимки допълват усещанията и въздействието на текста.

Всяка от главите в книгата завършва с ценни поуки за приятелството, семейството, умението да обичаш, да се бориш, да се справяш с трудностите и да се радваш на живота.

Изданието с твърди корици съдържа QR код, чрез който читателите ще могат да чуят специалната песен, посветена на героите Зевс и Нора, а върху разделителя на книгата читателите ще намерят стиховете на поетесата Надежда Захариева.

Част от приходите от изданието ще бъдат дарени на приюта за бездомни животни „Надежда за различните“ в Казанлък, откъдето преди пет години авторът Стилиян Иванов осиновява кучето си Нора – главен герой в книгата.

Тази книга е за всички деца от 3 до 103 години, които имат смелостта на Зевс и любовта на Нора! Стилиян Иванов е автор на книги за себепознанието, здравословния живот и астро- логията. Автор и режисьор е на 55 документални филма за световната история и култура. Премиерата на книгата на български език беше през юли, а на 8 октомври бе премиерата на гръцки език в Атина.

Български и гръцки телевизии отразиха излизането на книгата на гръцкия пазар. Издава – Център по себепознание “Орфей

Български и гръцки телевизии отразиха излизането на книгата "Зевс и Нора" на гръцкия пазар

Български и гръцки телевизии отразиха излизането на книгата „Зевс и Нора“ на гръцкия пазар

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...