неделя, 18 юли 2021 г.

От 19 юли до 11 септември в Регионалния исторически музей на Благоевград - Лято на пътешественика

 Лято на пътешественика - от 19 юли до 11 септември в Благоевград

Лято на пътешественика в музея – от 19 юли до 11 септември в Благоевград

Фотоизложбата в Регионалния исторически музей ще ви отведе до Бутан, Галапагос, Мексико и др., а професионалните авантюристи от АБУЖЕТ всяка събота от 11 часа ще разказват за приключенията си

Лято на пътешественика - от 19 юли до 11 септември в Благоевград
Лято на пътешественика – от 19 юли до 11 септември в Благоевград

От 19 юли до 11 септември тази година Регионалният исторически музей – Благоевград ще бъде място на вълнуващи преживявания и пътешествия до по-близки и по-далечни дестинации, сред които Мексико, Бутан, островите на екзотичния див живот Галапагос и други.

Професионални пътешественици и разказвачи от Българската асоциация на журналистите и писателите по туризма – АБУЖЕТ ще ни отведат до тези интригуващи места чрез своите фотографии и разкази на живо.

Фото-изложбата ще може да бъде посещавана през целия период в работното време на РИМ – Благоевград, а разказвачите ще гостуват в музея всяка събота от 11.00 часа. Събитието е посветено на 65-тата годишнина от създаването на АБУЖЕТ.

Официалното откриване е на 19-ти юли от 17.00 ч. в РИМ – Благоевград. Очаквайте изненади!

Повече за авторите можете да прочетете тук https://abujet.net/bg

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...