неделя, 13 юни 2021 г.

2G с „Не мога“ възпява истинската страст

 

2G с  „Не мога“ възпява истинската страст
2G с „Не мога“ възпява истинската страст

Рапърът, живеещ в Лондон, събира международен екип за проекта

След като преди седмица Madman от хип хоп дуото 2G&Madman пусна самостоятелното си парче „Кръвта вода не става“, е време и 2G да стреля сингъл.

Проектът му „Не мога“ е посветен на онова пагубно чувство, в което най-силната любов и най-силният дразнител се олицетворяват от един човек.

За да визуализира усещането от текста и да направи силен фокус върху лайтмотива  „не мога без теб, не мога и с теб“,  2G привлича към проекта испано-британската танцова двойка Лусия Марин Гонзалес и Марк Дженингс.

И двамата толкова харесват ритъма на парчето, че създават специална хореография за проекта, а ярките червени оттенъци във видеото само подсилват страстното усещане.

2G с  „Не мога“ възпява истинската страст
2G с „Не мога“ възпява истинската страст

Сигурен съм, че всеки може да се припознае в текста– споделя 2G- Толкова често попадаме в ситуацията, в която този, когото най-силно обичаме, е способен ударно и безапелационно да ни изкара извън кожата ни. Тази песен е за всичко двойки със синдрома „сложно е“, които знаят, че не могат един без друг, но очакват другият да направи пръв компромис, за да продължат напред в отношенията си.“

„Не мога“ излиза в канала на 2G&Madman The Bulgarians Official и е поредното попълнение в селекцията от хитове на Светослав – 2G и Марио – Madman, които от години живеят и творят в Лондон.  

НЕ МОГА/ NE MOGA



Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...