вторник, 25 май 2021 г.

Дони Василева получи престижно признание за козметичните си продукти

 Дони Василева с престижно признание

Дони Василева с престижно признание

Създателката на родния бранд „Дони козметикс“ бе отличена с приза „Мисис Дама на годината“ 2021 на проведената за тринадесети  пореден път в бална зала „Монтесито“ церемония

Дони Василева с престижно признание
Дони Василева с престижно признание

За първи път своята козметична линия Дони представя в края на 2019-а година. Две години по-късно, въпреки пандемичната обстановка брандът стъпва на няколко европейски пазар.

В момента носителката на титлата Мисис Баба Universe работи по третата серия на Дони Козметикс.

Първата серия козметични продукти на “DONY cosmetics” е с позлатени български корени, като в състава на кремовете “Pure Gold” е заложен уникалния природен комплекс от българско розово масло и розова вода. В комбинация с мощното успокояващо действие с дълготрайна защита на чистото злато.

Втората серия козметични продукти “Wild Queen” на “DONY cosmetics“ е разработена на базата на Био масло от шипка. Те не само са създадени и произведени в България, а всяка съставка вложена в козметичната линия е отгледана по нашите земи.

Дони Василева с престижно признание
Дони Василева с престижно признание

Отличието „Българска козметична компания“ се присъжда за неуморната работа на Дони Василева да помага на жените в борбата със стареенето на кожата на лицето, шията и деколтето.

За да бъде по близо до българките избрали силата на розовата вода, масло и чистото злато, Дони Василева започна серия от срещи на живо с дамите в цялата страна.

Целта на мини-форумите е по-пълноценното и ефективно използване на продуктите, съчетано с полезни съвети за грижа за кожата в домашни условия. Всяка неделя срещите се излъчват он-лайн във Фейсбук и Инстаграм профила на Дони Козметикс. 

Организатор и   продуцент  на  наградите  „Мисис Дама на годината“  са  агенция „Феймъс“ и “Mrs. Universe Ltd.” в лицето на Меги Савова.

Още за наградите Мисис Дама на годината четете тук


Няма коментари:

50 писателски адреси в една книга! Пътеводител из Стара София с Виктор Топалов

  Виктор Топалов води читателите по писателски адреси Виктор Топалов, за когото разказите за Стара София са кауза ще представи новата си кни...