петък, 14 май 2021 г.

За втори път избраха Лейди България при спазени мерки за сигурност

 

За първи път избраха Лейди България и с вот онлайн
За първи път избраха Лейди България и с вот онлайн

Красивата надпревара за титлата Lady България се проведе за 14-та поредна година в бална зала на Монтесито при спазена дистанция, мерки за сигурност и достатъчно дезинфектанти.

„Записвам си в историята, че съм успяла да организирам конкурс в условия на пандемия, социална, икономическа и културна криза.

Благодаря на всички момичета – любителки на силните усещания, които не се отказаха и се “биха” докрай. Благодаря и на онези, които помогнаха това да се случи!“, написа в профила си във Фейсбук Мариана Маринова, дясната ръка на продуцента на конкурса Меги Савова.

Всяка жена заслужава и трябва да бъде истинска лейди – независима, успяла и вярваща в себе си, и се оказа, че много българки са такива.

За участие във финала бяха избрани 10 представителки на различни професии от над 100 претендентки за титлата. Дамите, които дефилираха са свободни, независими и успели жени, които искат да изградят собствена кариера и финансова стабилност. Те знаят какво са постигнали и към какво се стремят.

Конкурсът се проведе в три тура. В първия финалистките дефилираха с коктейлни рокли на бутик Резерве. Във втория етап момичетата представиха себе си и отговаряха на въпроси от журито в тоалетите на Creative.bg

Третото дефиле по традиция беше в официалните тоалети на Kiara Fashion в лицето на Гергана Апостолова.

Както винаги, Лейди България подкрепя благотворителна кауза. По време на конкурса беше направен търг в полза на Асоциация за подкрепа на децата. А талантливите малчугани изнесоха мини концерт пред подбраната публика.

Прическите бяха дело на стилист-коафьора Маги Ранкова, а гримът на топ гримьорката Христина Герасимова. Гостите се насладиха на прекрасното вино на Mega Spileo – една от най- награждаваните марки вина със златни медали от световните изложения.

Първите сведения за винарната в едноимения гръцки манастир датират от 1550 година. А по традиция афтърпартито беше в клуб Eleven -най-доброто място за забавление в София.

Водещи на събитието бяха носителката на титлата „Лейди България“ – Елизабет Методиева и актьорът Ники Сотиров.

Водещите Елизабет Методиева и Ники Сотиров
Водещите Елизабет Методиева и Ники Сотиров

Победителите получиха подаръци от Refan , Mega Spileo, Boom Swimwear, Dony Cosmetics, Creative.bg

Журито в състав Даниела Цветанова, Дони Василева, Капка Амзина, Силвия Домозетскa, Гергана Апостолова, Маги Ранкова, Христина Герасимова, Иван Рупчин, Мариана Маринова, Нели Пандилова избра победителките като за първи път решаващо значение за класирането имаше и e-vote :

А ето и победителките

За първи път избраха Лейди България и с вот онлайн
За първи път избраха Лейди България и с вот онлайн

* Lady Bulgaria Universe – Александрина Йорданова от град София. Собственик на школа по етикет за млади дами, Отдадена е на мечтата си да създава по-красив свят за всяко подрастващо момиче. В свободното си време обича да ходи на йога и да пише статии на различни теми. Материали на Алекс са публикувани в много интернет и печатни български издания.

* Lady Bulgaria World – Светослава Апостолова от София. Завършила е финансов мениджмънт и има магистърска степен по „Кино, шоубизнес и финанси“. В момента регистрира своя козметична марка и козметичен продукт по лична формула. Освен това пише книга – наръчник за поддръжка на красотата и младостта. През свободното си време обича да чете.

„Развивайки се в своето ново начинание и започвайки свой бизнес искам да, подпомогна домовете за деца без родители на територията на град София, както и няколко семейства с минималлни възможности в района на Северозападна България, които живеят в тежки условия.”

*Lady Bulgaria Europe – Михаела Тошинова от град София се занимава с Мода професионално. Михаела учи Бизнес и предприемачество и работи във Фитнес. Обича да спортува в свободното си време.

*Lady Bulgaria E-Vote – Кристън Драгоманска от Пазарджик. Кристън е пример за младо амбициозно, работещо момиче. Само на 18 години вече е част от семейния бизнес. който включва ресторант с над 350 места.

Управлява агенция за сватбена украса. И ръководи верига мебелни магазини. След няколко дни тази година и предстои да завърши училище. Ще продължи образованието си в Нов Български Университет специалност- вътрешен и външен интериорен дизайн! Мотото на Кристън е: Без амбиция е невъзможно да се изкачиш на върха, а без акъл и способности е невъзможно да се задържиш там. *

*Първата подгласничка на Lady Bulgaria – София Цветкова от София в момента е студент в УНСС специалност Международни отношение. Работи на летището. Обича да пътува, когато има свободно време и да се забавлява с приятели. Иска да се занимава с политика, когато завърши образованието си.

* Втора подгласничка Lady Bulgaria – Станимира Йоцова от град Пазарджик. „В момента съм студентка 3 курс и изучавам Бизнес икономика. В свободното си време много обичам да се снимам и да плувам”.

За първи път избраха Лейди България и с вот онлайн
За първи път избраха Лейди България и с вот онлайн

Организатор на събитието: Мисис България Мариана Маринова Продуцент и собственик на марката „Lady Bulgaria“: Меги Савова.

Снимки : Качество, дизайн, точност

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...