сряда, 5 май 2021 г.

С 4 дневен DJ фестивал ще бъде отбелязана 10 годишнината на Hacienda Beach. Арт Поток се завръща с ново издание през юли

  На 7 май - революция в нощния живот

Hacienda Beach отваря врати на 7 май с революция в нощния живот


Истинска революция в нощния живот в България прави морския клуб Hacienda Beach в Лозенец. Стартът на юбилейния 10-ти парти сезон ще бъде даден на 7 и 8 май с ексклузивни диджей партита в компанията на MR.K, DIMO BG, CHRIS BG, Alexander Savov, MC NAMURO, Silver Ivanov и DJ Burlak.

И тази година в центъра на събитията в Hacienda ще са хората с харизма (#charizmamatter), тези, които имат силата да бъдат себе си, показват това, което харесват и обичат, забавляват се, танцуват и посрещат изгревите заедно.

„Hacienda винаги е символизирала свободата на лятото, танцуващите и усмихнати хора са нашите посланици. Ето че в 10-ия юбилеен сезон на клуба, решихме да рискуваме и правим истинска революция, като отвряме врати на 7 май.

Това е събитие, което отдавна бяхме планирали да се случи, затова каним всички български туристи и се надяваме да ни подкрепят.

Hacienda Beach отваря врати на 7 май с революция в нощния живот
Hacienda Beach отваря врати на 7 май с революция в нощния живот

Ще сме щастливи да посрещнем всички, които искат да бъдат себе си, да усетят соления бриз на нощното море от залива, да дочакат изгрева без да се поставят в рамки и ограничения идващи от очакванията на останалите.

За нас основния фокус в Hacienda са морето, музиката и танците. Ще отбележим нашата годишнина с 4 дневен DJ фестивал, в който ще се включат световноизвестни артисти покорили диджей сцените по целия свят.

Скоро ще обявим имената им и ще очакваме хората, които обичат лятото и живота. Искам да благодаря на всички колеги от туристическия сектор в Лозенец, които отварят по-рано този сезон именно заради Hacienda“, сподели собственика на клуба Димитър Тодоранов.

На специална пресконференция в средата на май ще бъдат обявени и акцентите от лятната програма на фестивала „Арт Поток”, който тази година ще се проведе за шести пореден път от 17 до 27 юли, както и международните партньори с които ще си партнира Hacienda през летния сезон.

Гостите на Лозенец и Царево ще могат да се насладят на една амбициозна програма, която ще включва премиери на книги, театрални постановки, изложби, филмови прожекции, срещи с популярни личности от  културния живот на България и изненадващи участия.

„Арт Поток“ отново ще постави различните форми на изкуство в разгара на лятото и туристическия сезон.

Тази година гостите на Лозенец ще бъдат очаровани и от новия бохемски ресторант Boho (над Hacienda Beach), който ще посреща почитателите на добрата кухня и морските преживявания.

Следете и профилите на Hacienda Beach в социалните мрежи:

https://www.facebook.com/haciendabeach/

Instagram: haciendabeachlozenets

Няма коментари:

50 писателски адреси в една книга! Пътеводител из Стара София с Виктор Топалов

  Виктор Топалов води читателите по писателски адреси Виктор Топалов, за когото разказите за Стара София са кауза ще представи новата си кни...