вторник, 13 април 2021 г.

Световноизвестният челист Анатоли Кръстев - на живо в Център по себепознание “Орфей” и по ТВ АРТ


Анатоли Кръстев и Надежда Захариева в Център по себепознание “Орфей” и по ТВ АРТ
Анатоли Кръстев и Надежда Захариева в Център по себепознание “Орфей” и по ТВ АРТ

БАХ И ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА

Музика на Бах ще звучи под покрива на “Орфей” в петък вечер, 16 април, от 19:00 ч. в изпълнение на Анатоли Кръстев.

Световноизвестният челист е приел поканата на Стилиян Иванов, с когото преди четвърт век създадоха незабравимия поетичен спектакъл с участието на Невена Коканова.

Стилиян Иванов
Стилиян Иванов

Седмица след това, музикантът ще застане пред микрофона на Милена Павлова, за да отговори на въпросите й в звездното интервю “Ние”.

А в неделя, на 25 април, зрителите на ТВ АРТ ще проследят друг именит гост на станалата популярна вече водеща – поетесата Надежда Захариева в “магически и математически” разговор с Милена Павлова за възкресението и силата на човешкия дух.

Поетесата Надежда Захариева в “магически и математически” разговор с Милена Павлова
Поетесата Надежда Захариева в “магически и математически” разговор с Милена Павлова

Основателката на Център по себепознание “Орфей” – Милена Павлова и режисьорът Стилиян Иванов подготвят едноседмично пътуване до град Коня.

Група “поклонници на Светлината” от България ще посети земите на поета и мистик Руми по време на Великденските празници.

Визитата е по покана на суфи-братството от Турция и е продължение на съвместната им работа. Акцент на посещението ще е премиерата на филма на Стилиян Иванов – “Дервишите – мистиците на Изтока”, който Център по себепознание “Орфей” ще представи в столицата на мевлевите – Коня.

Основателката на Център по себепознание “Орфей” - Милена Павлова и режисьорът Стилиян Иванов подготвят едноседмично пътуване до град Коня
Основателката на Център по себепознание “Орфей” – Милена Павлова и режисьорът Стилиян Иванов подготвят едноседмично пътуване до град Коня

Най-важният акцент за месеца ще бъде дипломирането на първия випуск на Академията по астрология – 25 април, 18:00 ч., в Център по себепознание “Орфей”. Вече започна записването на курсисти за есенния випуск на Академията.

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...