събота, 21 ноември 2020 г.

Qatar Airways пуска първата си ексклузивна програма за студенти

 


Членовете на Student Club ще пътуват в целия свят при специални условия, създадени специално за техните нужди 19 ноември 2020 г.

Qatar Airways обяви пускането на глобална програма, специално разработена за студентите по света. Student Club ще бъде част от програмата за лоялност Qatar Airways Privilege Club и ще предлага редица привилегии, създадени за специфичните за студентите нуждите при пътуване.

Членовете на Student Club ще се възползват от ексклузивни намаления, както и други, важни за пътуванията на студентите привилегии като повече безплатен багаж, безплатна промяна за датите на пътуването, безплатен Super Wi-Fi на борда по време на полетите и други.

Регистриралите се в студентската програма ще получат автоматично и членство в Qatar Airways Privilege Club, което ще отключи още повече предимства за тях, а при дипломирането ще получат по-високо ниво на членство като подарък, както и 5,000 бонусни мили Qmiles при препоръка към приятел да се присъедини към Student Club.

Главният изпълнителен директор на Qatar Airways Group, Негово Превъзходителство г-н Акбар Ал Бакер, изтъква важността младите хора да пътуват и надграждат познанията си за света, да трупат опит и да имат възможности за много и различни изживявания, които да помагат за формирането и преследването на по-стойностни и по-високи цели.

Новата програма е създадена така че да предлага най-доброто при пътуванията на студентите както с цел обучение, така и пътувания през ваканциите. Каквато и да е целта на пътуването, то е важна част от живота ни, а за авиокомпанията е удоволствие да предложи по-достъпни и удобни пътувания за студентите от целия свят чрез програмата Student Club.

Новата програма е част от иновационните промени на програмата за лоялни клиенти на авиокомпанията – Qatar Airways Privilege Club, която постоянно се развива в стремежа си да да осигурява по-голямо признание и предимства на пътуващите за тяхната лоялност във времето и да ги разграничава, предлагайки им най-добрите оферти за пътуване и най-специалните привилегии.

Като членове на Privilege Club, студентите ще печелят Qmiles всеки път, когато летят с Qatar Airways, авиокомпаниите от oneworld® или ползват услугите на партньорите на авиокомпанията.

Ще печелят бонусни мили и, ако ползват Qatar Airways кредитна карта, пазаруват в специалните магазини на Privilege Club или други партньори. Натрупаните мили, могат да бъдат използвани за полети, допълнителен багаж за полетите на Qatar Airways, за пазаруване в Qatar Duty Free, както и полети или хотелско настаняване при редица партньори.

Присъединилите се към Student Club ще получат дигитална карта, която могат да запазят в техния мобилен портфейл или в мобилното приложение на Qatar Airways.

Всички студенти, на каквато и да е форма на обучение и възраст между 18 и 30 години, могат да се регистрират в програмата Student Club на http://qatarairways.com/StudentClub  

Няма коментари:

Мезотерапията е минимално инвазивна процедура, използвана за лечение на болка в тялото, твърди д-р Борислав Кирчев

Д-р Борислав Кирчев:  Болката е победима с мезотерапия Автор Милена Хлебарова Доктор Борислав Кирчев е потомствен лекар, трето поколение, им...