неделя, 15 ноември 2020 г.

Благодарение на Анелия Талиб и Hydrafacial Keravive косата и скалпът заздравяват без хирург

Анелия Талиб в своя ATRICIA & AMER BEAUTY CENTER

Анелия Талиб в своя PATRICIA & AMER BEAUTY CENTER

Hydrafacial Keravive е първата апаратна терапия за заздравяване на скалпа без намесата на хирург, която прилага Анелия Талиб в своя PATRICIA & AMER BEAUTY CENTER

Точно, както терапията за лице Hydrafacial e подходяща за всеки тип кожа, Hydarafacial Keravive е подходяща за всеки скалп.

Всеки клиент, който желае да подобри цялостното здраве на скалпа и косата си или търси терапия за косопад може да се възползва от терапията за здраве на скалпа Hydrafacial Keravive.

Терапията е изключително ефективна при:

– Лющене, сърбеж, сухота или дразнене на скалпа.
– Разреждане на косата или косопад поради хранителни или физиологични причини като стрес и фактори свързани с околната среда.
– Подготовка за трансплантация на коса или приложение на терапия за косопад като Rogaine, Propecia, PRP и лазерна терапия.

1 ТЕРАПИЯ- 3 СТЪПКИ

Първата стъпка от терапията се извършва със серум Beta-HD Clear Salution и HydroPeel синя дюза. Работи се с патентованата технология „Vortex“, която се използва и при терапията Hydrafacial за лице.

Тя извлича замърсявания, омазняване и примеси от скалпа и космените фоликули, като същевременно стимулира кръвообращението.

При втората стъпка от терапията се използва жълта дюза и Hydrafacial Keravive серум. Серумът съдържа пептидни компоненти, подхранва и стимулира скалпа и космените фоликули растежни фактори и протеини. По този начин косата ще се сгъсти и ще придобие здрав вид.

Анелия Талиб в своя ATRICIA & AMER BEAUTY CENTER
Анелия Талиб в своя PATRICIA & AMER BEAUTY CENTER

Третата стъпка включва ежедневната употреба на Hydrafacial Keravive спрей за грижа в домашни условия. И съдържа пептидни комплекси, увеличава резултатите от терапията проведена в естетичния център и осигурява ежедневно стимулиране и подхранване на скалпа и космените фоликули.

Комбинацията от почистване на скалпа в естетичния център, ексфолиране, хидратация ежедневно приложение на спрей за употреба у дома подобрява кръвообращението и подхранва космените фоликули, така че косата да стане по гъста, по-блестяща и с по-здрав вид.

За най-добри резултати се препоръчва клиентите да провеждат терапия Hydrafacial Keravive в кабинета веднъж месечно в продължение на три последователни месеца с ежедневно приложение на серия за домашна употреба през целия период. Препоръчителна поддържаща терапия на всеки 6 месеца.

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...