неделя, 27 септември 2020 г.

С Qatar Airways – раят е близо и полетът до него не е скъп

 С Qatar Airways - раят е близо и полетът до него не е скъп

С Qatar Airways – раят е близо и полетът до него не е скъп

Намаления до 12% за студенти предлагат от катарските авиолинии

Qatar airways
С Qatar Airways – раят е близо и полетът до него не е скъп

Qatar Airways предлагат две примамливи за всеки пътешественик промоции. Едната е малко „възрастово специализирана“, защото се отнася до студентите. Но другата вълнува всяко сърце, замечтано за далечни дестинации.

Цените тръгват от 450 евро и се отнасят до голям брой екзотични посоки. Освен това получавате бонус 5% допълнително намаление за следваща резервация. Т.е. ако резервирате полета си онлайн, заедно с потвърждението ще получите код за споменатото намаление при следващата си онлайн резервация. А ако още не сте се присъеднили към Privilege Club, в който при всеки полет, пазаруване на летището в Доха, наемане на кола или хотел, трупате точки.

Копнеете да се върнете на любимите си места или да откриете нови хоризонти. Сега е моментът да планирате следващата си почивка с авиокомпанията, на която можете да се доверите.

От колоритни мегаполиси до уединени тропически острови, посетете спиращи дъха дестинации, за които дълго сте мечтали. Открийте богатите традиции на Близкия изток, изживейте незабравимо сафари в Африка или се потопете в разнообразните култури на Азия. Създайте спомени за цял живот.

Летете безопасно с Qatar Airways. Възползвайте се и от специалниje условия за билетите, закупени до 30 септември 2020 г.

https://www.qatarairways.com/bg-bg/offers/post-summer.html

До копринените плажове на Краби билетът е 893 лева. До Янгон в Бирма 1161 лева, до мечтания Занзибар 1160, а до Кувейт 710.   

 А ако сте студент, четете внимателно нататък:

Отново е време студентите да изпитат радостта от завръщането в университета, от контакта с приятелите и вдъхновението от преподавателите. Отпразнувайте започването на новата учебна година със специалните предложения за студенти на Qatar Airways. Планирайте пътувания и преоткрийте света.

Резервирайте до 10 ноември 2020г. пътуване за периода 14 септември 2020г. – 30 юни 2021г. и се възползвайте от: 

  • До 12% намаление на тарифите (за еднопосочни, двупосочни и многосекторни пътувания)*
  • 1 безплатна промяна на датите на пътуването*
  • Допълнителни 10кг безплатен багаж към включената норма от 30кг. (или общо 40кг. безплатен багаж)*
  • 5% намаление при следваща резервация (за пътуване извън настоящата промоция)

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...