сряда, 15 април 2020 г.

В полунощ на Великден “Те са!” – специалното интервю представя Веско Ешкенази

В полунощ на Великден “Те са!” - специалното интервю представя Веско Ешкенази

В полунощ на Великден “Те са!” – специалното интервю представя Веско Ешкенази

Последните три издания на проекта на Стилиян Иванов са с подкрепата на първия на Балканите “Център по себепознание”

В полунощ на Великден “Те са!” - специалното интервю представя Веско Ешкенази  .Водещата Наталия Гуркова и режисьорът Стилиян Иванов
В полунощ на Великден “Те са!” – специалното интервю представя Веско Ешкенази .Водещата Наталия Гуркова и режисьорът Стилиян Иванов
Във време на криза, когато лесно губим ориентир за себе си, в София се изгражда първият на Балканите “Център по себепознание”, в който чрез изкуство и наука, практически и теоретично, развлекателно и познавателно ще научаваме кои сме ние и защо сме точно тук и точно сега.

Това място за среща на Духа и Ума, носи името Орфей. Центърът по себепознание “Орфей” протяга ръка на “Те са!”, за да представят гостите в подновените издания.

На Цветница вече видяхме гласа на България – Йорданка Христова, на 24 май гост ще бъде психологът и астролог Оксана Станчева. А в полунощ на Великден – знаменитият цигулар Веско Ешкенази.
Във време на криза, но и по време на празник, изкуството и мъдрите думи са най-доброто лекарство и най-голямата радост за духа и тялото.

Ето защо режисьорът Стилиян Иванов избира Ешкенази за гост във възкресената вечер.

Не само заради виртуозните му изпълнения, разбира се, но и за да ни направи съпричастни с един свят на любов, слава, самота…
Пред водещата Наталия Гуркова Веско споделя, че “можем да бъдем истински щастливи самото тогава, когато намерим баланса между това което обичаме да правим и това, което трябва да правим”.

Проектът на Стилиян Иванов и Наталия Гуркова стартира в края на февруари миналата година и представя достойните българи и общочвешките идеи родени по нашите земи.

Всеки брой, (дублирани са на английски език), има над 100 000 гледания у нас и по света на във Фейсбук платформата (броячът на показванията е достъпен за всеки един зрител и може да бъде видян по всяко време).
Последните три издания на проекта са с подкрепата на първия на Балканите “Център по себепознание” дело на Милена Павлова.
“Център по себепознание”
“Център по себепознание”
Please follow and like us:
error0
fb-share-icon0
Tweet20
fb-share-icon20

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...