четвъртък, 5 март 2020 г.

Индивидуални безплатни консултации за донорска програма за яйцеклетки


Индивидуални безплатни консултации за донорска програма за яйцеклетки

Индивидуални безплатни консултации за донорска програма за яйцеклетки

На 07 Март 2020 /събота/, от 11:00 до 16:00 часа – с предварително записан час, ще се извършват индивидуални безплатни консултации за донорски яйцеклетки в медицински център за репродуктивно здраве „Ню Лайф“, както и безплатни консултации на двойките с екипа на „Ню Лайф“. 

Всички желаещи двойки е необходимо да заявят присъствие на тел. 032 /693 693 или на безплатен телефон 0800 13 006, където ще получат и пълна информация.

При посещението си, всички желаещи ше имат възможност да се запознаят с донорската програма и да получат отговор на въпросите, които ги вълнуват от специален консултант и от екипа на клиниката.
На място ще бъдат разяснени по-подробно условията, начина на избор на донор и всички необходими изследвания.

ОЩЕ ЗА ДОНОРСКАТА ПРОГРАМА:

Ню Лайф Специализиран Медицински Център по Гинекология (СМЦГ) е партньор на водеща верига от ин витро центрове в Европа, която разполага с криобанка за донорски яйцеклетки.
След обстойно запознаване с методите на работа на криобанката за яйцеклетки, имахме възможността да се уверим, че тя напълно отговаря на високите стандарти за работа на Ню Лайф. Целта на тази информация е да Ви предостави основната информация, която трябва да знаете преди започване на ин витро процедура с донорски яйцеклетки в Ню Лайф.
Използването на донорските яйцеклетките се предлага на ин витро пациентки, когато те не могат да отделят свои собствени яйцеклетки или когато техните яйцеклетки са абнормални, което не ползволява да бъдат оплодени ин витро. Към използване на донорски яйцеклетки се преминава само след направа на необходимите изследвания и изричната препоръка на вашия акушер-гинеколог, специалист по лечение на безплодие!
• Думата „пациентката“ назовава жената реципиент на донорските яйцеклетки, която ще приеме получените ембриони в утробата си, при бременност ще ги износи и ще стане майка на детето/децата, които ще се родят като резултат от лечението.
• Думата „бащата“ се отнася за партньора на пациентката, мъжът чиито сперматозоиди ще бъдат използвани, за да се оплодят яйцеклетките (освен в случайте, в които се използват донорски сперматозоиди) и ще бъде баща на детето/децата, които ще се родят като резултат от лечението.

ИЗБОР НА ДОНОР:

Банката за донорски яйцеклетки, с която работи клиника Ню Лайф, селектира своите донори по строго определени правила, които са в съответствие с изискванията на Българското Министерство на Здравеопазването.

На донорите се снема подробна анамнеза, включваща и генетични заболявания, проявени в рода им.

Те преминават и медицински преглед, както и изследвания за следните трансмисивни (заразни) заболявания: HIV (AIDS), хепатит B, хепатит C, цитомегаловирус (CMV), хламидия и сифилис. Изследват се и кариотипът (хромозомният набор) на донорите, както и носителството на по-разпространените мутации за цистична фиброза (муковисцидоза), спинална мускулна атрофия и чуплива Х хромозома.
Допълнителни изследвания за други генетични заболявания могат да бъдат направени след генетична консултация със специалист за определяне на необходимостта от такива и техния вид. Това разбира се ще оскъпи процедурата.
Като пациенти трябва да знаете, че направата на горепосочените изследвания не дава пълна гаранция за превенцията на предаване на генетични заболявания.

Вие ще имате възможността да изберете вашия донор от каталог, предоставен от клиника Ню Лайф, като изборът на донора се осъществява с помощта на един от нашите ембриолози на територията на клиниката.

Каталогът съдържа следната информация: възрастта на донора (максималната възраст е 34 години), външни белези, включително цвят на кожа, очи, коса, тип коса (права, къдрава), височина, тегло, индекс на телесната маса (ИТМ). Информация, касаеща образованието, професията, хобитата и говоримите от донора езици, както и любимите и предмети в училище и броя на децата, които има, също ще бъде предоставена.
Ние ще направим всичко възможно да ви помогнем да изберете най-подходящия донор за Вас!
Идентичността на донора остава абсолютно анонимна и се забранява на пациентите, както и на трети лица, действащи от тяхно име или от името на техните семейства, да се опитват да разкрият каквато и да било информация относно донора, нейното местонахождение или контактна информация в настоящия или в който и да е бъдещ момент. 
След като изберете своя донор, времето на провеждане на вашата процедура ще бъде уточнено с вашия лекуващ лекар, за да се определи датата за поръчка на донорските яйцеклетки.
На Вас и вашия партньор ще бъдат направени необходимите изследвания и ще ви бъдат дадени информираните съгласия и декларациите, които трябва да попълните преди процедурата. 

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...