сряда, 5 февруари 2020 г.

43 талантливи българчета се борят за приза Дете на годината

43 талантливи българчета се борят за приза Дете на годината

43 талантливи българчета се борят за приза Дете на годината
Благотворителното събитие събира средства за деца в нужда
43 талантливи българчета се борят за приза Дете на годината в категориите спорт, академични постижения, изкуство, доброволчески и хуманитарни инициативи и иновативни проекти и технология.

Победителите ще бъдат избрани и наградени на официална церемония от 19 ч. на 7 февруари т.г. в зала ЕФЕ, х-л Маринела, София.

Ще бъдат обявени също Детски учител на годината и Детски треньор на годината.

Журито е съставено от многоуважавани членове в спорта, изкуството и обществения живот: най-успешният български гимнастик Йордан Йовчев,  вицепрезидентът на Българската федерация по Художествена гимнастика Мария Петрова, актрисата Стефания Колева, театралният продуцент Кирил Кирилов, художникът Недко Солаков и бизнес дамата Кремена Домусчиева.

В инициативата се включват и децата от вокална група „Бон-Бон“, танцов ансамбъл „Средец“, спортен клуб по художествена гимнастика „Амарант“, танцово студио „VS DANCE“, придружено от ревю на “Bapa Kids Store”. 

Дете на годината е благотворителна инициатива на сдружение Оренда. Това е неправителствена организация, чиято цел е подкрепа и развитие на децата в България.

Тя се реализира в различни направления – даряване на апаратура за детски отделения в болници в София и страната, подкрепа на деца от социално слаби семейства, ин-витро процедури, спортни и културни инициативи. 

„Това събитие е вдъхновено от делата на Юли Александров. Той е на 14 години и избра вместо подаръци за своето кръщене, да събере средствата и ги дари на социално слаби малчугани от община Кюстендил.

Тази инициатива ни напомни за десетките деца в страната ни, които учат, тренират, справят се с трудности и успяват, помагат и дават пример на всички.
Често това остава невидимо и непризнато. Това са деца, които ще градят бъдещето ни и вярваме, че е достойно да дадем повече гласност за делата им. 

Билетите за церемонията вече са в продажба в офисите на EVENTIM. Всички събрани средства от продажбата на билети ще бъдат дарени на деца от социално слаби семейства в различни общини в страната.

Искаме да помагаме, да подкрепяме и да се събираме повече единомишленици, за да има усмихнати детски лица и красиво бъдеще за България“, споделят организаторите.
43 талантливи българчета се борят за приза Дете на годината
43 талантливи българчета се борят за приза Дете на годината


Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...