събота, 7 декември 2019 г.

Проф. Стоян Денчев и УМЛАУЗ празнуваха с евродепутата Цветелина Пенкова и нейния екип

Цветелина Пенкова и  проф. д.ик.н. Стоян Денчев, председател на Общото събрание на Университет по библиотекознание и информационни технологии и председател на Университетска младежка академия за управление на знанието ( УМЛАУЗ )

Цветелина Пенкова и проф. д.ик.н. Стоян Денчев, председател на Общото събрание на Университет по библиотекознание и информационни технологии и председател на Университетска младежка академия за управление на знанието ( УМЛАУЗ )
Студенти, докторанти, млади учени заедно с проф. д.ик.н. Стоян Денчев, председател на Общото събрание на Университет по библиотекознание и информационни технологии и председател на Университетска младежка академия за управление на знанието ( УМЛАУЗ ), и доц. д-р Тереза Тренчева, зам.-ректор на УниБИТ и зам.-председател на УМЛАУЗ, стартираха коледните и новогодишните тържества и 8 декемврийския студентски празник в Информационния център на евродепутата Цветелина Пенкова.

Акцентът бе академичен и творчески дебат по темата „Младежки и университетски практики за Европа на знанието“.

УниБИТ представи своя успешен проект „УМЛАУЗ – една добавена реалност в реалността на УниБИТ“ и как бутиковото висше училище си партнира с други инициативни институции на Стария континент.
УМЛАУЗ е територия на сътрудничество на млади изследователи, които правят своите разработки в осем научни направления и секции, разказа доц. д-р Тренчева.
Цветелина Пенкова
Цветелина Пенкова

Брюксел ни очаква догодина с поредната научна конференция на УМЛАУЗ, вметна проф. д.ик.н. Стоян Денчев.

Изключително съм радостна да посрещна толкова млади хора в моя офис в Студентски град в навечерието на студентския празник и предстоящите светли новогодишни празници, вдъхновени и окрилени от жаждата за знание и просперитет, обърна се към присъстващите евродепутатът Цветелина Пенкова.

Идеи за съвместни бъдещи проекти в партньорство с екипа на г-ца Пенкова бяха обсъдени с колеги от СУ „Климент Охридски“, УНСС и НАТФИЗ.


Няма коментари:

Д-р Милен Врабевски и Фондация Българска Памет финансираха обзавеждането на новата община в Пустец в албанския район Мала Преспа, където живеят и хора с български корени

  Фондация Българска Памет с поредно мащабно дарение за Мала Преспа, Албания След молба от страна на кмета на Община Пустец Пали Колевски и ...