вторник, 16 юли 2019 г.

Ако искате преуспяващ салон за красота - питайте Олга Хайновская


На 21 октомври започва семинара организиран от Академия PERSONA „Красотата, като успешен бизнес“. Лекциите и практическите занимания ще се провеждат от Олга Хайновская, която е най-награждаваният бизнес консултант в сферата на красотата в Русия и Украйна през последните няколко години.
Привлекателната дама е управител е на компанията «DUSO- Consulting." Тя е всепризнат е,ксперт с богат опит в разработване и управление на успешни обекти в сферата на красотата. Курсовете за обучение получили най-широко разпространение в Украина и Русия са патентовани със запазената и марка.
Тя държи авторските права върху системите: "Ефективният мениджмънт в индустрията на красотата", "Ефективни администратори в индустрията на красотата”, "PR в сферата на красотата". Блондинката, чието работно време е 24/7 е постоянен член на почти всечки международни, специализирани изложения. Постоянен лектор е по въпросите, свързани с управление на бизнеса в така деликатната и динамична сфера на услугите свързани с разкасяването и антиейджинга..
Автор е на множество статии за маркетинг и мениджмънт в попрището в което не спира да отбелязва успехи. Салоните на които тя е съуправител, са станали едни от най-успешните и с най-висок рейтинг тази година в Украина. Освен стотици статии за маркетнг и мениджмънт в жанра, тя е автор на бестселъра “Успешен бизнес в красотата”, книга, която е преведена и на български.



Няма коментари:

Комисарят на българския павилион Надежда Джакова – сред малкото поканени при Папа Франциск във Венеция

  Комисарят на българския павилион Надежда Джакова – на специална среща с Папа Франциск във Венеция Комисарят на Българския павилион на 60-т...