петък, 17 май 2019 г.

Kelo Cote - заличителят на белези




Текст и снимки: Тина Прокопова

Шест години са били напълно достатъчни на лекарския продукт Kelo Cote да намери мястото си на международния пазар и да заеме първите места в топ класациите на лекарства, успешно заличаващи упорити белези по човешкото тяло и лице.

Трима специалисти: д-р Янчо Делчев (гинеколог), д-р Пепа Георгиева (дерматолог) и д-р Виолин Иванов (пластичен хирург) разказаха с удоволствие за своя опит с препарата и постигнатите положителни резултати от него върху пациенти в следоперативен период.

Д-р Георгиева отбеляза, че Kelo Cote има потенциал и възможности да заличи всякакви белези, единственото условие е терапията да започне не по-късно от 2 месеца след появата на белега. Оттам нататък всичко е в ръцете на пациента - и пряко и преносно. Силиконовият гел е необходимо да бъде нанасян всекидневно - сутрин и вечер, на тънък филтър върху раната.

Присъствието му под дрехите не създава никакъв дискомфорт на използващия го, оставя разреза "да диша", като в същото време създава предпазни филтри върху него. Това прави Kelo Cote перфектен и за комбинация при лечение с лазерна терапия.

Д-р Янчо Делчев сподели личния си опит с елемент на похвала: Продуктът наистина действа и което е още по-хубаво - достъпен е за всички. Една опаковка от 7 мл е с цена 30 лв. и тя е достатъчна за целия период на лечение на белег с размер около 10 мм.

Сред присъствъщите на презентацията една жена на 47 г. сподели личното си очарование от ефекта на Kelo Cote и го разказа на останалите колеги.




Няма коментари:

Д-р Милен Врабевски и Фондация Българска Памет финансираха обзавеждането на новата община в Пустец в албанския район Мала Преспа, където живеят и хора с български корени

  Фондация Българска Памет с поредно мащабно дарение за Мала Преспа, Албания След молба от страна на кмета на Община Пустец Пали Колевски и ...