четвъртък, 14 март 2019 г.

Хотел „Маринела“ и сдружение „Маринела“ с почетни призове „Добродетел на 2018“



На официална церемония в зала 4 на НДК се проведе връчването на приза „Добродетел на 2018“, организирано от Националното сдружение на сираците в България.
Хотел „Маринела“, сдружение „Маринела“ и бизнесдамата Маринела Арабаджиева бяха отличени с призове, заради множеството си дейности и подкрепа посветени на децата, лишени от родителска грижа.
Почетните грамоти бяха връчени на директора PR и комуникации на холдинга „Виктория груп“ и  административен директор на сдружение „Маринела“ Ангелина Ангелова от Слави Михайлов, председател на Националното сдружение на сираците в България, който благодари за силната подкрепата и партньорството през последните три години. Сдружение „Маринела“ и хотел „Маринела“ бяха генерални партньори на инициативата „Ваканция без граници“, а през лятото на 2018-та година осигуриха детски летен лагер на трите социални центрове  в град Лом.

Няма коментари:

50 писателски адреси в една книга! Пътеводител из Стара София с Виктор Топалов

  Виктор Топалов води читателите по писателски адреси Виктор Топалов, за когото разказите за Стара София са кауза ще представи новата си кни...