сряда, 23 януари 2019 г.

Деси Бакърджиева, Александра Петканова, Ева Веселинова, Ивета Григорова, Ива Екимова, Деси Зидарова и много други подкрепят кампанията на клиника New Life





Съпричастността на клиника New Life – Пловдив и нейните партньори към двойките с репродуктивни проблеми в България, подтикна ин витро центъра да създаде кампанията „Пожелай си!“. За пета поредна година тя направи възможна мечтата на две български семейства, като дари ин витро процедури. Тази година „Пожелай си!“ протече с позитивни послания по време на кампанията, а целта бе участниците да изпращат вдъхновяващи снимки.
На връх Бабин ден - денят на родилната помощ, „Пожелай си!“ сбъдна най-съкровената мечта на Пепа Грозева от гр. Пловдив. Броя на коментарите под нейната снимка, която изпрати за кампанията  са 5363. Безплатна ин витро процедура с включена стимулация ще получи и Таня Бончева от гр.Пловдив, която взе участие в благотворителната инициатива с позитивна и емоционална снимка в духа на коледните чудеса.
Снимките на победителите са качени в страницата на “Пожелай си!” в официалният сайт на клиниката: www.newlifeclinic.bg и Фейсбук профилите на лечебното заведение.
И тази година популярни личности също се ангажираха в подкрепа на двойките с репродуктивни проблеми – Деси Бакърджиева, Александра Петканова, Ева Веселинова, Ивета Григорова, Ива Екимова, Деси Зидарова и много други.
„Благодарим на всички участвали в „Пожелай си!. Винаги сме на разположение да предложим помощ от всякакъв хараткер на двойките с репродуктивни проблеми. Щастливи сме, че заедно успяхме да напълним интернет пространството с усмивки и любов в подкрепа на хората, които имат една истинска съкровена мечта“, коментират от клиника New Life.
Ето и реакцията на победителите, когато научиха новината, че печелят безплатни ин витро процедури от д-р Добринка Петрова-медицински управител на клиника New Life-Пловдив:


ЛИНКОВЕ КЪМ САЙТА И ФЕЙСБУК ПРОФИЛА НА КАМПАНИЯ “ПОЖЕЛАЙ СИ!”

ОЩЕ ЗА МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР NEW LIFE:
New Life е първият ин-витро център в България, който пренася ноу-хау от Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии на българския пазар. New Life в гр.Пловдив разполага с модерна апаратура, включително най-новата микроманипулационна система на Eppendorf за ICSI оплождане – TransferMan 4r и бенчтоп инкубатор (benchtop incubator) с 10 отделения. Всички клинични практики в медицински център New Life следват модела, установен от консултантите – проф. Нери Лауфер, един от първите лекари в света извършил успешно човешка ин-витро процедура, основател на ин-витро центрове в САЩ и Израел, и д-р Анат Сафран, световно признат ембриолог с над 30 години опит в сферата на асистираната репродукция. Всички служители и медицинският персонал на клиниката са опитни и високо квалифицирани специалисти, преминали специализации и обучения в чужбина. Целият медицински екип на клиниката е завършил успешно престижно обучение в известните израелски болници Адаса в Йерусалим и Асута в Ришон.

Няма коментари:

Д-р Милен Врабевски и Фондация Българска Памет финансираха обзавеждането на новата община в Пустец в албанския район Мала Преспа, където живеят и хора с български корени

  Фондация Българска Памет с поредно мащабно дарение за Мала Преспа, Албания След молба от страна на кмета на Община Пустец Пали Колевски и ...