четвъртък, 31 януари 2019 г.

Започни свой бизнес СЕГА! С инвестиция от 600 до 6000 лв.


В REFAN вярват, че всеки може да започне собствен бизнес. Достатъчни са предприемчивост и малък собствен капитал. Компанията добре познава притесненията на предприемачите, защото самата тя стартира преди повече от 25 години с един магазин за наливна парфюмерия. Сега, когато вече разполага с над 400 бутика в България и в още 50 страни на 5-те континента, REFAN представя пред предприемчивите българи четири уникални възможности. Те дават шанс за стабилен, проспериращ и най-важното - печеливш семеен бизнес, който носи добра и бърза възвращаемост на вложените средства.  
Gift Shop за 600 лв. е името на стартовия бизнес пакет на REFAN. Той включва продукти от утвърдени и разпознаваеми козметични серии на световноизвестната козметична компания. Като добавка фирмата предоставя универсална и атрактивна украса за витрина на стойност 200 лв.
Small Family business предоставя два варианта за начало на семеен бизнес,или за разширяване на вече съществуващ такъв. Единият бизнес пакет е на стойност 1600 лв., вторият е за 2400 лв. И двата пакета дават възможност за закупуване на наливна парфюмерия и
аксесоари към нея. В тях REFAN включва и допълнителната си фирмена подкрепа, като предоставя специализирано оборудване от стъкленици и стелажи на стойност, равна на стойността на закупения от клиента пакет /съответно 1600 лв. и 2400 лв/.
Четвъртата възможност е франчайз пакет за 6000 лв. Той позволява на най-предприемчивите да отворят собствен магазин
REFAN и да станат част от франчайз веригата на компанията. Пакетът включва асортимент от над 500 артикула, разпределени в различни продуктови категории: парфюмерия, козметика, сапуни, свещи, аксесоари и др. Към този пакет от REFAN предоставят като добавка цялостно оборудване с фирмена визия, стъкленици с патентован дизайн, рекламни материали, транспорт. Закупилите го могат да разчитат на 100% възвръщаемост на вложените средства.
Повече информация за това как да станете част от голямото франчайз семейство на
REFAN можете да получите на e-mail: refan@refan.com или на тел.: 032/904 760
 


Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...