четвъртък, 17 януари 2019 г.

Излезе от печат пети, юбилеен Алманах на успешните бизнес казуси в България 2019


Истинските бизнес истории и послания на едно място






Луксозното пето юбилейно издание на Алманах на успешните бизнес казуси в България 2019 бе представен на изключително бляскаво събитие в артистичната атмосфера на шорума на премиум мебелния бранд КАРЕ. Изданието е финал на третия сезон на проекта на сп. Твоят БИЗНЕС - „Мениджърите споделят“.

Над 150 гости - топ мениджъри и собственици на компании, които са участници в проекта, както и още много други приятели, партньори на медията и журналисти бяха първите, които разлистиха уникалното по своето съдържание издание.

Юбилейното пето издание на Алманах събира историите и посланията на над 60 забележителни личности от бизнеса, които споделят изключително откровено своите бизнес истории. Те са хора от различни поколения и различни бизнес, но всички са успешни и доказват, че и в България може да се създава стойностен бизнес, колкото и да е предизвикателно. От тази книга научаваме, че трябва да мечтаем смело, да имаме планове, да можем да хванем птичето, когато кацне на рамото, да сме готови да приемем неуспехите и успехите, защото и двете не са леки. С това издание приключваме една петилетка от проекта „Мениджърите споделят”, в която представихме повече от 200 бизнес лидери и отваряме страниците за следващата, в която вярваме, че ще продължаваме да ви срещаме с вдъхновяващи личности”, споделя главният редактор и издател на сп. Твоят БИЗНЕС Ина Георгиева.

През цялата 2018 г. в пет изключително емоционални и зареждащи срещи в артистичната атмосфера на шоурум KARE България, екипът на списанието разговаря и засне мениджъри, които споделяха своите бизнес съвети и представиха успешно решени казуси от живота на компанията, която ръководят. Много пъти тези казуси са били на ръба на провала, но убеждението, че това е правилния път, понякога предприемането на риск и силата на лидера са водили до успешен край. Историите, разказани от първо лице от самите мениджъри, са включени в книгата.


През всичките пет година проектът се реализира с изключителната подкрепа на Chivas Regal. За пета година домакин на срещите и на светския финал на сезона е дизайнерският шоурум на мебели КARE София. Партньор на проекта в последните три години е и българската технологична компания Тим Вижън България.
В петата година на проекта автомобилите Volkswagen също застанаха зад бизнес идеята. А

Сп. Твоят БИЗНЕС връчи и специални грамоти за устойчиво развитие на бизнеса и подкрепа на проекта на:
-          Chivas Regal, чиято грамота бе получена от Йелена Лалич, изп. Директор на Перно Рикар България, а грамотата връчи главният редактор на медията Ина Георгиева.

-          Грамота за подкрепа на проекта прие и Росен Караиванов, съдружник в „Тим Вижън” България, която бе връчена от Георги Руйчев, изп. директор на Български форум на бизнес лидерите.

-          Методи Алексиев, маркетинг мениджър на КARE прие Грамота, която му бе връчена от Мария Гергова, собственик на комуникационна агенция United Partners.

-           Антония Щърбева, маркетинг мениджър на лекотоварни автомобили Фолксваген, официален вносител на Фолксваген прие Грамотата от името на Порше България, официален представител на Volkswagen в България.


Специален поздрав към гостите на вечерта бе музикалното изпълнение на брас формацията „Брейкърс Брас”, осигурени от музикална агенция Life Music, чийто собственик Мария Денева разказва интересната си бизнес история в Алманаха.

За доброто настроение на гостите допринесе и квалитетното уиски Chivas RegalXV и австралийските вина с български корен Dandelion Vineyards, чиято любопитна история и бизнес казус също могат да бъдат прочетени в юбилейното издание.

Алманах 2019 може да се открие в търговската мрежа – пунктове за печатни издания Inmedio (в моловете, Кауфланд) и в бензиностанциите в страната.





Няма коментари:

Белгийският виртуоз Даниел Верстапен ще свири с български звезди

Белгийският виртуоз Даниел Верстапен покани за концерта си Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов Световноизвестният белгийски пианист и ек...