събота, 22 декември 2018 г.

„Фестивалите в България” с престижно отличие на Balkan Awards of Tourism Industry

Преди дни Клъстерът „Фестивалите в България” и неговата платформа www.fest-bg.com получиха една от най-престижните награди за значими постижения в туристическата индустрия, които се връчват на общини, кметове, турагенции, организации и мениджъри в сферата на туризма на Балканите.
Отличието Balkan Awards of Tourism Industry 2018 за сайта „Фестивалите в България”, който е най-престижният, изчерпателен и достъпен източник на информация за фестивалите в страната, бе заслужен. И в момента това е мястото, където всяка община и фестивално събитие – от най-значимото до най-нестандартното, може да се открие чрез пълна и точна информация за празничните инициативи на територията на цялата страна.
Награждаването на сайта „Фестивалите в България” към едноименния клъстер стана на тържествена церемония на четвъртото издание на BATI в присъствието на министри, посланици, кметове, политици и представители на туристическия бранш.
„За последната година „Фестивалите в България” се превърна в информационна платформа, която подпомага фестивалния туризъм в страната и превръщането му в устойчив продукт, най-достъпният източник на информация за празниците в страната, което е в пряка помощ на местния бизнес, на културните и управленческите институции по места, на българските и чуждестранните туристи, за да обогатят престоя си, като се докоснат до обичаите, традициите, до културните достижения на съвременна България, да усетят колорита и спецификата на всеки регион на страната”, сподели управителя на Клъстер „Фестивалите в България” Илияна Щерева, която получи значимото отличие.
На български и английски и в момента „Фестивалите на България” е мостът, който превръща в обществено и международно достояние фестивалните активности на българите от столицата до най-отдалеченото селце за предстоящата 2019 година.
Виктория Милчева


Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...