сряда, 14 ноември 2018 г.

Д-р Милен Врабевски с приз Respect в Световния ден на добротата



Астор и Ники Кънчев почетоха церемонията в галерията на Ники Младжов
Българи с изключителни качества, посветили живота си на благотворителни каузи, получиха наградите Respect 2018 в Световния ден на добротата в галерия Нирвана. На тържествена церемония, която се провежда за пета поредна година, собственикът на галерията Ники Младжов връчи приз на Капка Амзина – за добрите каузи, на които се е посветила.
Награда получи и д-р Милен Врабевски, председател на фондация „Българска памет“, който години наред подкрепя образованието, утвърждаването на националното чувство у младите и инициативи за борба с демографската криза. Статуетката, поднесена от мага Астор, бе приета от пътуващия писател и журналист Магдалена Гигова.
Отличия получиха също така рехабилитаторката със златни ръце Дилена Балабанова и бизнесменът със златно сърце Алекс Врабчев.
Награда Respect 2018 отиде и при Константин Кръстев, създател на Helpkarma – най-интелигентната платформа за набиране на средства.
Наградена бе и Памела Кузева, която от години се е посветила на кампаниите за спасяване на човешки живот. Призът й бе връчен от лорд Евгени Минчев, който изказа адмирации за дейността й.
Най-известният ни магьосник Астор почете церемонията в компанията на водещия на Биг Брадър Ники Кънчев. Верен на страстта си към черния цвят, Дичо се появи със съпругата си и с малката си дъщеричка, които бяха избрали за тоалетите си нежни пастелни цветове.
На церемонията по награждаването блестеше младата художничка Моника Тошева, чиято картина има в дома си световноизвестния пилот от Формула 1 Кими Райконен.

„На събитието присъстваше и художникът Владимир Пенев – неговите творби озаряват в момента арт пространството на галерия Нирвана, утвърдила се като един от най-стойностните и престижни арт центрове в България.
Церемонията Respect се организира от писателката и журналист Нина Норд и има за цел да отличи българи, които извършват чудеса в името на доброто.





Няма коментари:

Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация

  Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация Комисарят на  българското участие във Ве...