петък, 9 ноември 2018 г.

Турският посланик откри петият магазин на ALTINBAŞ у нас


Турският посланик Н.Пр. Хасан Улсой преряза със златна ножица във формата на жерав лентата на петия  магазин в България на световната верига за бижута от благородни метали и скъпоценни камъни - ALTINBAŞ. Компания в „рязането“ му правеше директорът на ювелирната компания Атила Кескин. Той призна, че към България има особен сантимент, защото първият магазин на марката извън Турция бил в София. А новооткритият пък е еталон на 2019 година сред всички места за продажба на ALTINBAŞ в Европа и Турция.



Грациозните балерини на Националната опера и балет в пачки, обсипани с блестящи камъни допълниха усещането за неповторим лукс. То бе внушено още от драперията пред входа на магазина, върху която се стелеха светлинни диаманти. 

Съпругата на турския посланик, също както всички присъстващи, оцени по достойнство изработените специално за случая шоколадови бонбони с 24-каратово покритие. Гостите получиха като комплимент и уникална селекция кафе и чай от Етиопия, с които от 2019 г. ALTINBAŞ ще черпи всички свои клиенти във фирмените магазини.


ALTINBAŞ стъпва на  българския пазар преди близо 20 години като до сега категорично отстоява своята водеща брандова идентичност и най-висок професионализъм в обслужването. 

Колекциите бижута са създадени от екип дизайнери, които следват глобалните тенденции и иновации, интерпретират ги и ги съчетават с историческа и универсална линия, поддържаща естетическо разбиране.

Всички бижута ALTINBAŞ притежават международен сертификат за качество и гаранция.

Първата покупка направи щастлив съпруг, а половинката му, освен добра отстъпка получи и овациите на присъстващите.


Няма коментари:

50 писателски адреси в една книга! Пътеводител из Стара София с Виктор Топалов

  Виктор Топалов води читателите по писателски адреси Виктор Топалов, за когото разказите за Стара София са кауза ще представи новата си кни...