четвъртък, 11 октомври 2018 г.


Серия Маслина на REFAN  - цялостна грижа при борбата със стареенето

В резултат на  непрекъснатата атака на свободните радикали върху кожата се забавя  клетъчния метаболизъм и синтеза на колаген в нея. Кожата се дехидратира, бръчките стават все  по- изразени и дълбоки. Появява се нуждата  от специална грижа и тук на помощ идват маслото и екстракта от маслина.
Маслото от маслина е едно от най- древните средства за запазване на красотата на кожата. Високото съдържание на витамин Е го прави ефикасно средство за борба със свободните радикали и преждевременното стареене на кожата. Богато е на мононенаситени мастни киселини, които действат хидратиращо, омекотяват и подобряват еластичността на кожата. Помага за възстановяването на кожата след прекомерно излагане на слънчева светлина, замърсявания, цигарен дим и други вредни фактори.
Екстрактът от листата на маслина е богат на антиоксиданти и предпазва кожата от свободните радикали. Съчетаването на неговите козметични свойства с тези на маслото от маслина доведе до създаването на козметична серия Olive в лабораториите на REFAN. Серията включва продукти с хидратиращ, подмладяваш и регенериращ ефект, богати на антиоксиданти, които стимулират възстановяването на кожата и предпазват от вредното въздействие на околната среда.
Серия "Olive" от REFAN – нежна грижа за вашето тяло, лице и коса.

Няма коментари:

50 писателски адреси в една книга! Пътеводител из Стара София с Виктор Топалов

  Виктор Топалов води читателите по писателски адреси Виктор Топалов, за когото разказите за Стара София са кауза ще представи новата си кни...