петък, 19 октомври 2018 г.

Култури от цял свят завладяха гостите на Вечерта на нациите на Lady Universe 2018




Вторият тур от конкурса бе посветен на традиционните носии на претендентките от цял свят


В атрактивната атмосфера на р-т Bulgar Hotel Marinela 23-те красавици, участнички в конкурса Lady Universe 2018, дефилираха в народни носии, традиционни за страните си. Изключително пъстро и екзотично шоу, под звуците на етно ритми, зарадва гостите. A домакините от р-т Bulgar Hotel Marinela се бяха погрижили за изкусителни кулинарни шедьоври, шампанско и уютна атмосфера.
Традиционно японско кимоно, бляскави пера от Ямайка, изключителни шевици от Балканите, екстравагантен костюм от САЩ, богато украсена с ръчни елемнти бе носията на представителката на Кореа бяха само част от атрактивните костюми на претендентките за короната.
В духа на партито, лицензиантът на конкурса Цвети Разложка и организаторите бяха поканили ансабъл ЧИНАРИ, които откриха вечерта с традиционно българска програма. Водеща на Вечерта на Нациите бе репортерът на Папараци Елизабет Методиева, а гост изпълнителят, който се погрижи партито да не спира бе Владислав Славов.
Сред гостите, които присъстваха на втория тур от конкурса Lady Universe 2018 бяха ню йоркстият модел и моен блогър Мила Бог, която ще бъде и в журито на конкърса, бизнес дамата и меценат Гергана Ташкова, тв водещата и модел Гери Дончева, Меги Савова, организаторът на "Мис Силикон" и телевизионен водещ Мариана Маринова, певицата и стилист Ива Атанасова - Ivy, Мария Бонева - собственик на Code Fashion TV, националните директори на страните участници в конкурса и др.

Вечерта завърши с традиционно българско хоро, в което всички момичета се включиха.
Утре, на 19.10, в клуб MEGAMI ще се проведе финалът на конкурса. Всички гости ще имат удоволствието да научат коя е новата Lady Universe, както и ще разберат кои са специалните награди за останалите участнички.
За повече информация следете: http://ladyuniverse.net/


Няма коментари:

50 писателски адреси в една книга! Пътеводител из Стара София с Виктор Топалов

  Виктор Топалов води читателите по писателски адреси Виктор Топалов, за когото разказите за Стара София са кауза ще представи новата си кни...