понеделник, 11 юни 2018 г.


SUN CARE PERFECTION на REFAN – за дълготраен тен без слънчеви изгаряния

Tinosorb-система позволява да се радвате на слънцето през цялата година

Новата линия от слънцезащитни продукти SUN CARE PERFECTION на REFAN съдържа специално разработена формула с висока слънцезащита, която предпазва  от слънчеви изгаряния и увреждане на кожата, причинено от UV лъчите.

Експертна широкоспектърна UV-филтърна  Tinosorb-система осигурява висока защита на всеки тип кожа срещу фотоувреждания и фотостареене. Иновативната технология предоставя ефикасна подкрепа срещу UV- лъчи и слънчеви реакции, както и повишена защита срещу свободни радикали.

Серията за висока защита от слънцето SUN CARE PERFECTION  съдържа крем за лице и лосион за тяло със слънцезащитен фактор /SPF/ 30 UVA/UVB и с деликатен плодов аромат, както и  кремове и лосиони за тяло със SPF 50 UVA/UVB  в две разновидности - с плодов аромат и аромат на роза.

Кремовете за лице са разработени с високомолекулна хиалуронова киселина, която хидратира повърхността на кожата и предотвратява загубата на вода. Адекватното водно съдържание е от съществено значение за правилното функциониране на всички структури в кожата и подобрява нейния релеф и гладкост. Кремовете за лице са с комфортна копринена текстура без лепнене и без мазен филм.

Лосионите за тяло са обогатени с натурален токоферол /витамин Е/, който ефективно защитава от свободните радикали. Тяхната  елегантна текстура създава  копринено усещане, без омазняване и  бели следи.

Продуктите за лице и тяло от слънцезащитната линия SUN CARE PERFECTION на REFAN правят кожата мека и овлажнена. Осигуряват надеждна фото защита за добиване на равномерен и дълготраен  тен без слънчеви изгаряния и позволяват да се радвате на слънцето през цялата година.


Публикуване на коментар

В Покана за пътуване: Ендокринолог прелетя 60 000 км за месец, за да снима вулкани. Шри Ланка – люта и магична

Помните ли онова стихотворение на Валери Петров, в което той като млад студент сравнява трахеите с брезички, а когато в...