четвъртък, 14 юни 2018 г.


Бутикова парфюмна колекция REFAN TEMPTATION BLEND – авангардни аромати за ценители


Парфюмерията на REFAN през годините се е превърнала в синоним на стил и изисканост. Новата бутикова колекция REFAN TEMPTATION BLEND  следва историческата традиция на фирмата за създаване на емблематични аромати за ценители. Това е изключителна селекция от авангардни ухания, подходящи както за мъже, така и за жени, създадени от най-ценните парфюмерийни съставки, подбрани от цял свят, характерни с натуралност, богатство и върховна изтънченост на мириса.

REFAN TEMPTATION BLEND  включва колекция от десет иконични аромата, които провокират сетивата, възбуждат емоция, памет и усещане.

Естествени флорални ноти на сладък жасмин от Индия, гераний и тубероза от Египет, флорентински ирис, мароканска и българска роза се свързват в невероятна цветисто-дървесна хармония на фона на смирна, кожа, тютюн, дъбов мъх, балсамични ноти и смолист лабданум.
Класически шипър, амбра, кашмир, кедър от Вирджиния, тамян, арабско дърво, смоли и ароматни подправки са събрани в една екзотична мистерия с едва доловимо докосване на роза.
Изкусителна сладка илюзия от карамел, ванилия бурбон, захаросани плодове и пулсиращо сърце от рубинена роза пленява сетивата.

Топли дървесни акценти на сантал, загадъчно пачули от Индонезия, черна роза и чувствен мускус развихрят въображението и напомнят за омагьосващите огнени залези на Ориента.

Всеки парфюм от новата колекция REFAN TEMPTATION BLEND енещо повече от аксесоар – той е истинско бижу със сила, характер и дълготрайност, символ на индивидуалност и лукс.

Публикуване на коментар

В Покана за пътуване: Ендокринолог прелетя 60 000 км за месец, за да снима вулкани. Шри Ланка – люта и магична

Помните ли онова стихотворение на Валери Петров, в което той като млад студент сравнява трахеите с брезички, а когато в...