сряда, 18 април 2018 г.


Събуди кожата си с новата козметична серия Youthful Perfection

Иновативна активна съставкадейства на кожата, както чаша силно кафе на организма

Младите хора искат ежеминутно да се радват на живота и да се забавляват, изпълнени със самочувствие. Те живеят на бързи обороти и за тях е особено важно грижата за перфектния вид да не отнема време…Безсънните нощи са част от динамичната младост: щури купони, учене за изпити, сърфиране в интернет…

Приятните емоции са добре дошли, но тъмните кръгове и следите от умора след безсънна нощ не са желани…И тогава се налага да се търси козметика, която бързо и ефективно да възстановява свежия и сияен вид на кожата.

Ето защо козметолозите на REFAN разработиха серията Youthful Perfection, специално за младежка кожа. Благодарение на съдържащата се в нея активна съставкаEarly Boost PAпродуктите от серията събуждат и енергизират кожата за отрицателно време, също както чаша силно кафе събужда организма. 

Това се дължи на факта, че уникалната формула на Early Boost PA е естествен източник на таурин, който намалява признаците на умора, тонизира кожата и я прави свежа до блясък. Той действа като антиоксидант, подобрява клетъчните свойства и метаболизъм и по този начин се бори с появата на бръчките.

Козметичната серия
Youthful Perfection на REFAN включва Крем за лице и около очи и Нощен серум за лице и около очи, които събуждат кожата и редуцират тъмните кръгове под очите, както и Измиващ гел за лице, който нежно отстранява замърсяванията, без да изсушава, а съдържащата се в него полимлечна киселина ексфолира и почиства порите в дълбочина, като премахва излишния себум.

Youthful Perfection е перфектният избор за младите и динамични хора, за които новото и модерното е стил и начин на живот.


Няма коментари:

В София отбелязаха празника НЕВРУЗ с концерт на Истанбулския ансамбъл за флейта

  Истанбулският ансамбъл за флейта изнесе празничен концерт в зала „България“. Събитието бе проведено с подкрепата на Посолството на Реп...