неделя, 22 април 2018 г.

Евгения Калканджиева, Наталия Гуркова и Маги Вълчанова замениха подиума с предприемачество


Евгения Калканджиева, Наталия Гуркова и Маги Вълчанова замениха подиума с предприемачество

Топ-красавиците присъстваха на дамската предпремиера на „Предприемачът”,   дебютната книга на Пламен П. Попов.

Домакин на събитието бе литературен клуб „Чети с нас” в столичния хотел Маринела. Най-вълнуващите страници от книгата, в които Пламен П. Попов разкрива как е преминал през редица провали, за да стигне до върха и как, като тинейджър, волята и характера му помагат да преодолее наркотичната зависимост, прочете Ина Симеонова – основател на платформата за незрящи – „Книгата, която чета”

Дамите, които бяха болшинство в препълнената зала, участваха и в съпътстващ семинар на тема „Магията на баланса”, воден от лектора Ася Иванова, част от вдъхновяващия екип на Пламен П. Попов. Тя бе представена от самия автор на „Предприемачът”, а проведения от нея тренинг имаше за цел да покаже чрез практически упражнения, как щастливият и успешен живот е възможен, когато всяка жена постави себе си на първо място и предприеме определени действия, за да го постигне. 


Най-активен участник в уъркшопа бе шестата по красота в света – Жени Калканджиева, която разкри пред аудиторията своите най-съкровени мечти и амбиции. Тя сподели пред множеството  поредица от проекти, част, от които е работата с млади хора в сферата на здравословния начин на живот, изграждането на личен стил, грижата за околната среда, постигане на увереност и  инициативност.

Вдъхновена от откровеността й, една от участничките, водена от желанието си да победи колебанията си и да повярва в себе си, тя излезе на сцената и се изправи пред най-големия си страх – този от отхвърляне. Напътствана от Ася Иванова и Пламен П. Попов, Йорданка прескочи всички бариери и насърчена от аплодисментите на публиката се обади на своя любим с радостната новина, че до края на април се връща при него в Барселона, заедно с детето си. Уъркшопът бе практическото доказателство на тезата, върху която е изградена дебютната книга на Пламен П. Попов, че предприемач не е човек, който ръководи огромен бизнес или разполага с човешки и финансов ресурс. Предприемач е всеки човек, който вярва в себе си, действа и постига резултати, подобрявайки, не само личния и професионалния си живот, а и качеството на заобикалящата го среда. 


„Магията на баланса”, проведен в рамките на предпремиерата на „Предприемачът” е част от поредица  двудневни практически семинари за жени, които включват работа по екзистенциални теми от живота: любов, взаимоотношения, пари, здраве и професионално развитие. Всеки семинарен цикъл се провежда в рамките на три уикенда и завършва с ритуали на женствеността.

Партньори на събитието бяха Винарска изба „Братя Минкови” и „Захарен комбинат „Кристал”, АД Пловдив.

„Предприемачът” ще бъде представена в Бургас/24.04, Варна/25.04, Шумен/26.04, Русе/27.04, Велико Търново/28.04, Плевен/29.04, официалната премиера е в София в Софийски университет на 17-и май.

Допълнителна информация за „Предприемачът”: https://yassarmarkos.com/plamenbook/
Допълнителна информация за Университет за личностно развитие и предприемачество:
Пламен П. Попов е социален предприемач, който е приел мисията да бъде полезен на българското общество и икономика, чрез действия и примери от професионалния си живот. Има над 15 годишен опит в бизнеса в България. Подписва първият си милионен договор още на 25 години. Преминава през редица провали, докато не създава бизнеса си за неформално образование, в който обучава хиляди в тънкостите на предприемачеството. Съосновател е на „Универститет за личностно развитие и предприемачество“ – първата целогодишна онлайн и офлайн програма за личностно развитие и предприемачество в България. През 2017 г. създава и развива националната информационно-образователна кампания „Аз събуждам България“ /www.sabudi.bg/, в която си партнира с редица министерства. 
Попов специализира стартирането на собствен бизнес с минимален или нулев бюджет. Неговата цел е да помогне на българите да станат предприемачи.
Ася Иванова е новият член от екипа на Пламен П. Попов и част от националната информационно-образователна кампания „Аз събуждам България”. Препятствията, пред които я изправя живота, я водят до решението да споделя опита си и да вдъхновява последователите си, реализирайки тренинги по личностно развитие за жени.  Атанаска – Ася Иванова разкрива магията на баланса и отговаря на въпросите  как  животът с  лекота е постижим, а привличането на  чудеса, присъствието на любов, откриването на мечтаната работа и хармонична  връзка и сбъдването на мечтите са възможни.  В лекциите си Ася провокира и дава ценни напътствия за постигането на осъзнат и щастлив живот.  Заемайки високи мениджърски позиции в „Казино технологии”, „Атама”, „Technogym”, тя има възможността да реализира изключителни успехи. Това й позволява да  работи с международни корпорации, като Мтел, ПИБ, ДСК, Уникредит Булбанк, Нестле, ПФК Левски, ПФК Лудогорец, Ръководство Въздушно движение, София, Техномаркет.
Едновременно с това пътува по света, събира знания в елитни колежи и водещи университети. Днес, далеч от корпоративния свят, Ася е категорична, че щастието е въпрос на избор, а нейното призвание е да бъде обичана и обичаща съпруга, майка на две деца, лектор, писател, откривател на възможности и решения. Какво е ако си с вроден порок на сърцето, как да живееш, ако семейството се разпада, как да продължиш напред, ако те уволнят, как да балансираш между личен живот и кариера, на тези въпроси Ася отговаря в срещите със своите  курсисти, споделяйки личния си опит. 

Няма коментари:

Визуалният артист и дизайнер Невелин Иванов-Нево с номинация за Наградата за полет в изкуството „Стоян Камбарев“ 2024

  Визуалният артист и дизайнер Невелин Иванов-Нево с номинация за Наградата за полет в изкуството „Стоян Камбарев“ 2024 Творецът влага собст...