петък, 16 февруари 2018 г.

Годината на Жълтото Куче – време за сериозно обвързване
През 2018-а имате шанс да се избавите от много хронични болежки
Землистото Жълто Куче вече е между нас. Според астролозите характерът на зодиакалния знак отговаря напълно на нрава на животното – предано, трудолюбиво, упорито. Такава обещава да бъде и 2018-а Годината на Кучето.
Тя ще е по-спокойна от предишната. Понеже кучетата са честни и справедливи през настоящия период ще е добре да се стремим към истината. Освен това лаещите са добродушни и самопожертвувателни – който има нужда от помощ ще я получи.

Какъв ще бъде личният живот
Ако мечтаете за връзка през 2018 година, не забравяйте, че едно от главните качества на патрона на годината е верността. Влюбените няма да преживяват конфликтни ситуации, а чувствата им ще крепнат с всеки изминал ден.  Освен това, звездобройците съветват да се замислите за създаване на семейство. 2018 година е изключително добра за сватбени церемонии. Двойките, свързали се в съюз в Годината на Кучето могат да разчитат на дълга и хармонична връзка.
В случай, че сте притеснителни и още не сте открили правилния, с когото да имате сериозни отношения, годината ще ви го подари. Единственото, което тлябва да направите е да не пропускате шансовете си и да се опитате да поемете инициативата.
В Годината на Кучета е важно много да общувате и да търсите „своите” хора. Ако се борите за щастието си, стопанинът на зодиака с радост ще ви го поднесе.
Кариерата
Главната дума тук е „движение”. Всичко свързано с нея ще носи успех: смяна на жилището, пътешествия, делови командировки. Старайте се да не стоите на едно място, а да хващате  гребена на вълната.
Освен това Годината на Жълтото Куче ще е успешна за решителните и настойчиви хора. Пробвайте се в различни направления и не се притеснявайте да направите крачка към успеха. Ако, за да достигнете желаната цел се налага да посещавате курсове, тренинги, семинари, не се колебайте, а действайте. 2018-а е добра  иза започване на соствен бзнес, особено във втората си половина.
Обърнете внимание, че Жълтото Куче изисква да остоявате собствените си интереси. Ненапразно в китайския календар животното се смята за охранител, пазач. Отбранявайте всекидневно личните си интереси – кариера, любов, финанси, здраве, т.е. всичко, което представлява ценност за вас. Но забележете: правете го без да посягате на чуждото. Стопанинът на годината зорко следи и справедливостта ще бъде възстановена тутакси.
2018 година е период на мъдрите промени, които са направени след обмисляне и чак след това сте пристъпили към действие. Това е време за активно и своевременно съзидание.
Финансите
За да нямате проблеми през цялата година, в първите дни потискайте мързела си, анализирайте случващото се около вас и така ще си осигурите хармония и ще се спасите от неприятности.
Ако не искате да пропилеете изработените от вас средства, внимателно обмисляйте разходите си.  Кучето е пестеливо животно и няма да пръска парите си на вятъра.  Годината ще ви осигури приходи, само ако разумно влагате парите си доходите си. Не пръскайте ресурси за необмислени действия.
Запомнете: през 2018 не бива да блюдолизничите, да се кланяте пред висшестоящите и са взимате необмислени решения, особено що се отнася до финансите.
Здравето
В Годината на кучето трябва да се отнасяте към здравето си особено внимателно – по-лесно е да предотвратите проблемите, отколкото да ги решавате в последствие. Спазвайте правилата за безопасност, за да се предпазите от травми. Това се отнася по-специално за хората с екстремни професии.
2018 ще е благодатна за онези, които ке решат на кардинални промени. Ще е благоприятна за решилите са изваят фигурата си с упражнения, природосъобразен живот и  диети, които следят за физическото си състояние. Не забравяйте да не прекалявате с алкохола, но и прекомерните физически натоварвания могат да ви навредят. Спазвайте мярката!
Според астролозите, не бива да забравяйте да следите за здравословното си състояние, да подготвите имунната система да се опъне на вирусите. В Годината на Кучето имате шанс да се избавите от много хронични болежки.




Няма коментари:

Изумителният магьосник Старбой Айвън с номинация за Наградата за полет в изкуството „Стоян Камбарев“ 2024

  Изумителният магьосник Старбой Айвън с номинация за Наградата за полет в изкуството „Стоян Камбарев“ 2024 Двукратният носител на мемориалн...