четвъртък, 25 януари 2018 г.
Дневният крем за лицеSnail  Perfection на REFANграбна първото място в категория „Българска козметика“ в класацията на сп. ОК! Best Beauty Products 2017.

За трета поредна година екипът на списанието селектира любими козметични продукти в няколко категории и събра на едно място експертни формули, оставили отпечатък върху красотата и здравето ни. Победителите бяха избрани след гласуване във Facebook страниците на списание OK! и MissBloom. В него читателите имаха възможност да дадат своя глас за любимия си продукт, а по този начин да участват и в томбола с награди.
След края на гласуването и обобщаване на резултатите,
дневният крем за лице Snail Perfection от едноименната козметична серия на REFAN грабна първото място.  Продуктът е подходящ за ежедневна употреба и защитава кожата от вредното въздействие на UV-А и UV-В лъчите. Богатата гама от активни компоненти в екстракта от охлюви стимулира клетъчните функции, активира кожата, подпомага регенерирането й и забавя процесите на стареене.
Нека припомним, че миналата година в класацията на сп. ОК! призът в категория „Българска козметика“ спечели друг продукт на REFAN от същата серия - серумът за лице Snail Perfection. Козметичната линия с екстракт от охлюви е подходяща за всички възрасти със своето подчертано антибактериално и антиоксидантно действие. Освен дневен крем и серум за лице, тя съдържа и нощен крем за лице, флуид-концентрат, крем за ръце и крем тяло, които правят кожата по-стегната, еластична и хидратирана.
През изминалата година
REFAN получи признание и в друга престижна  класация. Козметичният бранд  спечели Златен сертификат в селекцията  „Любима марка на българския потребител 2017” за най-много потребителски гласове в хода на гласуването, както и първо място в категориите  „Козметика“ и „Българска марка“.
Няма коментари:

В София отбелязаха празника НЕВРУЗ с концерт на Истанбулския ансамбъл за флейта

  Истанбулският ансамбъл за флейта изнесе празничен концерт в зала „България“. Събитието бе проведено с подкрепата на Посолството на Реп...