четвъртък, 18 януари 2018 г.

Областният управител на Разград с почетен плакет от Турция


Фондацията на алевиите бекташи ще води нашенци из забележителностите на южната ни съседка

Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен учи почетен плакет, връчен му  от  председателя на Фондацията на алевиите бекташи в Турция Йоздемир Йоздемир.


Той е в региона като ръководител на делегация, която организира концерти в различни населени места – преди дни са били културните събития в кубратското село Бисерци и в силистренското Черник.
Йоздемир Йоздемир предложи на г-н Хюсмен по време на фестивал на алевиите, който фондацията организира в края на месец март в Анкара, автобус с жители на област Разград да посети туристически забележителности в южната ни съседка. Екскурзията ще е за сметка на домакините, а транспортните разходи се ангажира да поеме г-н Хюсмен
Делегация на Фондацията на алевиите бекташи за втори път по време на мандата на Областния управител Гюнай Хюсмен посещава област Разград и представя пред него своята дейност в сферата на културата на територията на региона със специалното съдействие на Министерството   на културата и туризма на  Република Турция и под патронажа на президента на Република Турция..

Публикуване на коментар

В Покана за пътуване: Ендокринолог прелетя 60 000 км за месец, за да снима вулкани. Шри Ланка – люта и магична

Помните ли онова стихотворение на Валери Петров, в което той като млад студент сравнява трахеите с брезички, а когато в...