събота, 2 декември 2017 г.

Вълшебна инжекция връща радостта от секса


Доктор Дионисия Куцюруба представя световно известната процедура O-shot за холистичен медицински център “Имани” в България.
Доктор Дионисия Куцюруба представя световно известната процедура O-shot за холистичен медицински център “Имани” в България.
Създателят на процедурата е доктор Чарлз Ръналс.  О-Shot е съкращение от The Orgasm Shot и представлява нехирургично лечение, което обещава да увеличи сексуалната възбуда и гарантира "подмладяване на влагалището".  Доктор Дионисия Куцюруба е гинеколог с европейска известност и е преминала специално обучение да прилага лечението от самия му изобретател, който патентова метода.
Процедурата се предлага и извършва от нея на пациентите в клиника “Имани “ в София. Доктор Куцюруба споделя, че по свидетелства на преминали терапията пациенти, оргазмите, които изпитват са по-чести и по-силни. Процедурата е с продължителност към  40 минути. О-shot постига отлични резултати чрез използване на обогатената с фактор на растежа собствена кръв на пациента.
Около 80 милилитра от нея се взимат от вена на ръката. След това тя се поставя в специална центрофуга - апарата Mgelan, която произвежда "висококачествена" плазма с тромбоцити (PRP).  Единствено клиника „Имани” разполага в България с оригиналната апаратура, в която кръвта се обработва по специален начин.
Обогатената с  тромбоцити плазма се инжектира в определени зони на влагалището. Пациентите могат да се подложат само на една или повече процедури , без да им се вдима повече кръв / използва се съществуващата вече PRP/. Обогатената плазма, извлечена от центрофугата, съдържа клетъчно регенериращи растежни фактори. При инжектирането във влагалището те стимулират клетките да увеличат притока на кръв и да възстановят тъканите, както и да спомогнат за подобряване на васкуларизацията.

 “Благодарение на напредналите технологии прогресивно нараства броя на процедурите, чрез които се извършва нехирургичното генитално подмладяване", казва д-р Куцюруба и продължава. - Същевременно расте броя на пациентите, които стават все по-информирани. Въпреки всичко това, все още сме в начален етап.” Факт е, че жените най-накрая узнаха за лечение, което може да им помогне да възвърнат чувствителността си в интимната зона.
Доктор Куцюруба твърди, че основните причини за интереса на жените към O-shot, се състои в това, че този метод им помага да повишат и възвърнат чувствителността си в интимната област. Често дамите след определена възраст са жертви на уринарна инконтиненция или лихенна склероза - състояние, което засяга кожата на гениталиите. Процедурата има отлично действие и при разстройство на сексуалната възбуда.
 Доказано е, че една на всеки 20 жени не може да достигне до оргазъм. Също така една от всеки 10 жени е склонна да се подложи на O-shot, подтикната от болката, която изпитва по време на секс. Доктор Куцюруба добавя, че пациентите съобщават за множеството положителни ефекти след провеждане на процедурата. Част от тях са: засилено усещане, по-голяма възбуда, както и способност за получаване на оргазъм при сексуалния акт, нещо което напълно е отсъствало в миналия им интимен живот.
“Резултатите на O-shot могат да варират, винаги обяснявам това на моите пациенти. До голяма степен това зависи от началното състояние, тоест каква е възрастта, медицинското състояние на пациента или наличието на хормонални проблеми. Важно е да се подчертае,че инжекцията не е "магическа пръчка" и че при 50% от жените може да има мигновен ефект, докато при другата половина, е възможно на първо време да се забележи по-леко подобрение, което обаче да бъде надградено с повече инжекции”. Има ли някакви рискове при инжектирането на такава чувствителна област? „Всички инжекции биха могли да крият известни рискове, като кървене, инфекция и увреждане на нервните окончания, но аз никога досега, нито в моята практика, нито пък съм чувала от колеги за подобни странични ефекти.“ - Категорична е д-р Куцюрба.
"Остарявайки, нашето зрение се влошава или слухът ни става по-слаб, поради тази причина ние започваме да носим очила или слухови апарати. Същото се случва и с интимната ни зона. Това е част от женското тяло, която претърпява много промени през живота на жената: от раждането, през менопаузата, хормоналните промени и остаряването. Така че е нормално и трябва да очакваме известно намаляване на усещането, поне при някои от нас, но не трябва да се отнасяме към това като към аномалия.

 Аномалията, всъщност се появява, като резултат от непотърсената навреме помощ. Според мен, пренебрегването на сексуалната дисфункция при жените и негативните ефекти до които тя води върху активния живот на жената (семейстовото, социалния живот и работоспособност) е своеобразна форма на злоупотреба и насилие, което си причиняваме сами и без нужда.”

Няма коментари:

Визуалният артист и дизайнер Невелин Иванов-Нево с номинация за Наградата за полет в изкуството „Стоян Камбарев“ 2024

  Визуалният артист и дизайнер Невелин Иванов-Нево с номинация за Наградата за полет в изкуството „Стоян Камбарев“ 2024 Творецът влага собст...