петък, 3 ноември 2017 г.

Бизнесдама от Австрия стана Мисис REFAN

Пловдивската компания позлати участничките в Мисис България-2017 с комплекти REFAN GOLD Collection
Мария Вачева – горда майка на 18-годишна дъщеря, грабна титлата Мисис България Вселена и стана МисисREFAN на 19-ото издание на конкурса за омъжени жени Мисис България.  Мария живее и работи в Австрия. Занимава се с международен маркетинг и е мениджър в семейната компания Колегер Метал.
Мисис България е единственият конкурс за красота, в който във втория тур заедно с претендентките дефилират техни близки и казват по няколко думи в подкрепа на кандидатурата им. Най-често това са сестри, майки,  деца и дори свекърви на красивите дами. Съпрузите им се престрашават по-рядко,  но австрийската половинка на Мисис REFAN не само излезе с нея на червения килим, а дори прояви свежо чувство за хумор като се обърна с шеговит апел към журито „Моля ви, изберете моята жена, за да мога после да казвам, че живея сМисис България”.
Козметиката REFAN, която всяка българка държаща на качествените продукти с естествени съставки държи да притежава, бе заслужен подарък за участничките в конкурса. В него се състезават омъжени красавици със собствен бизнес, отдадени майки и позиции в обществото.  И тъкмо социалната им ангажираност ги кара да прегърнат благотворителните каузи на „Феймъс”, организацията, която провежда Мисис България.  Тази година носителките на короната за най-красива омъжена българка следват мотото на международната кампания на Мисис Вселена за жени, пострадали от насилие – OneVoice”. Затова и в първия тур всички носеха тениски с логото на каузата.
Мария Вачева – Мисис REFAN, като притежателка на титлата Мисис България Вселена ще се включи ревностно в благотворителната инициатива.
Козметичната компания, която тази година спечели златен сертификат и стана официалният призьор в националния конкурс  "Любима марка на българския потребител", като освен първото място в генералното класиране завоюва „златото” в още две категории - "Българска марка" и "Козметика", награди всички претендентки за титлата с огромен подаръчен комплект дамски REFAN GOLD Collection с подобрен, по-интензивен и по-траен аромат със специално разработени парфюмни композиции, които щадят кожата.
Един от участниците в благотворителната томбола също стана щастлив притежател на REFAN GOLD Collection.Няма коментари:

Дара Екимова за първи път на живо изпълнява песни на баща си - Дими

Петима музиканти се включват в проекта Slang by Dara Ekimova , вдъхновени от музиката написана от Димитър Екимов – Дими. Най-младият от ...