понеделник, 6 ноември 2017 г.Майка на годината - под егидата на фондация Българска паметВ Деня на Християнското семейство  - 21 ноември, ще бъде избрана за пети път „Майка на годината” под егидата на фондация „Българска памет” с председател д-р Милен Врабевски.

Юбилейната церемония по награждаването има за цел да почете подвига на дами, които правят добрини за непознати деца и семейства в нужда.

Сред досегашните носителки на приза „Майка на годината” са Мария Гроздева, Таня Богомилова, Ани Салич, д-р Росица Врабевска, д-р Венета Павлова, Златка Димитрова, учителката Мариана Пенчева, която отглежда в дома си деца от бедни семейства, Ани Цануйкова от видинското село Тополовец, която пожертва красотата си и влезе в горяща къща, за да спаси детето си.

По време на церемонията ще бъдат раздадени и призове на майки, които са с нелека съдба, но въпреки това помагат на деца и семейства в беда.

Награди ще получат и момиченца, дарили косите си за благотворителната кауза да зарадват жени, които искат да са красиви, дори когато водят най-страшната битка – тази за здравето и живота си.
Публикуване на коментар

В Покана за пътуване: Ендокринолог прелетя 60 000 км за месец, за да снима вулкани. Шри Ланка – люта и магична

Помните ли онова стихотворение на Валери Петров, в което той като млад студент сравнява трахеите с брезички, а когато в...