сряда, 20 септември 2017 г.

Рефан България подаде ръка за възраждането на още една голяма футболна школа!


Българската компания за парфюмерияи козметикaREFAN подаде ръка на още една голяма българска школа - тази на Хебър - Пазарджик. Момчетата от академията, дала на България десетки известни футболисти, днес се сдобиха с чисто нова екипировка, осигурена от новия спонсор. Представянето бе направено на специална пресконференция, организирана от футболния клуб.

От този сезон в Детско юношеската  школа /ДЮШ/ на Хебър ще играят над 250 деца, които са разпределени в 12 отбора при 8 набора. По-големите футболисти ще се състезават към софийска област, две гарнитури са на местно ниво - Пазарджик, а набор 2005 и по-малките - до 2010 - ще мерят сили с пловдивските тимове.Забележително е, че само преди година децата в школата на Хебър са били само около 60, а сега са с 200 повече.

 „Рефан България” ще бъде официален спонсор на ДЮШ на Хебър за следващите две години. Използвам възможността искрено да им благодаря. Надявам се да продължим да работим заедно и занапред”, посочи директорът на детската школа Спас Спасов.

Веднага след официалния брифинг на терена на стадион „Георги Бенковски” четири отбора от ДЮШ представиха новите екипи. Това бяха формациите - младша, набори 2004, 2005 и 2007 година. Освен екипировка, от козметичната компания осигуриха и подаръци за всички подрастващи футболисти, техните треньори, както и за ръководителите на клуба.
Фирма„РефанБългария„която през тази година спечели безапелационно класацията "Любима марка на българския потребител", както и първите места в категориите "Българска марка", и "Козметика", подпомага школите и на футболните тимове Берое, Локомотив Пд и ПълдинПд.

През годините много футболни школи от цяла България са се  радвали на подкрепата на REFAN. Наскоро компанията за парфюмерия и козметика изненада шампионския набор на Ботев Пловдив, родени 2002-а година, с подаръци от хитовата серия REFANGold. Звездите на тима и героите от финала с Лудогорец -Станислав Шопов и Иво Казаков - получиха ваучери за покупка от голям магазин за техника, отново осигурени от REFAN.


Няма коментари:

“Съседите” за най-голямото откритие на 60-ото Биенале във Венеция, според The Observer&The Guardian

The Observer&The Guardian определи “Съседите” за най-голямото откритие на 60-ото Биенале във Венеция “Най-голямото откритие беше малък п...