събота, 25 март 2017 г.
Мисис Дама на годината-2017
За девети пореден път в балната зала на комплекс „Монтесито“ в София бяха раздадени годишните отличия „Мисис Дама на годината“ 2017.

Продуцент на наградите и организатор на церемонията са агенция „Феймъс“ и “Mrs. Universe Ltd.” и тяхната собственичка Меги Савова.

Наричат  „Мисис Дама на годината” необичайният конкурс.  Понеже той не е надпревара по красота. Просто идеята на продуцента Меги Савова е да открие онези наши съвременнички, които – известни или не, сами изграждат своето имев обществото, притежават собствена професионална стойност и се гордеят с постигнатото. Това са жени, за които не е достатъчно да бъдат „половинката на едикой си”. Те са майки и любими, но също така са отлични бизнесдами, делови партньори, славят се  със създадените от тях работни места, с произведените блага.

Всички претендентки за титлата  са еталон за жената-символ на днешния ден – с поведението и постигнатото тя задължава всички да се държат с нея като с дама. И тя е!

Водеща на събитието беше Магдалена Гигова – журналист и носител на приза „Мисис Дама на годината” 2013 г. Тя обра завистливите погледи на дамите в тоалет на София Борисова.

Над 150 дами кандидатстваха в 27 категории, но от тях журито реши да награди само 8.

Събитието подкрепи благотворителната кампания на „КГБ“ – Клуб на готините баби, които подпомагат деца студенти със специални потребности. Беше представена и новата кампания на „I am beautiful”, чиито лица тази година са Мисис България Мариана Маринова и Лейди България  Елизабет Методиева – „Всички сме кралици“.

По традиция гостите на вечерта бяха посрещани с 5-степенно меню и най-добрите вина, отличени на международни конкурси, предоставени от г-жа Снежана Спасова – организатор на събитието „Сомелиер на годината“.

Наградените получиха подаръци от Премиум Хелт Продактс и Беностан България – най-оригиналните лайфстаил козметични продукти в българския пазар, “Тonino Lamborghini”, Body Gold, перли Velmar, австрийската X vodka и One meter chocolate.

Информация за наградените дами на годината

- В категория „Успешна марка“ наградата получи Паолина Крушкина - собственик на “KdP”- фирма, която предлага ръчно изработени бижута уникати.
Марката е създадена преди 4 години и бързо се наложи като име на български пазар с удовлетворяването и на най-капризните клиенти и индивидуалните им поръчки. Наградата връчи Роксана Рок.

- В категория „Туризъм и хотелиерство“ наградата получи Сърнела Гешева – председател на борда на директорите наSirona Holding”, собственик на най-големите хотели във Велинград – спа хотел „Бор“ и „Свети Спас“, осигуряващи 190 работни места за хората в региона. Наградата връчи Валя Цолова.

- В категория „Мода“ наградата получи  наградата получи Севдалина Дякова – собственик на “SEVI by Sevdalina D”. Нейната голяма страст е да развихря въображението си, като създава невероятни тюрбани. Често сънува моделите си, ръчно изработени, като всеки средно има по 600 бода с игла. Наградата връчи Анелия Петкова от Брайдъл фешън.

- В категория „Финанси и счетоводство“ наградата получи Евелина Макриз – собственик и основател на счетоводна фирма Ted consulting” Ltd. Фирмата е на пазара от 11 години и извършва пълно счетоводно обслужване на едни от най-големите български и международни фирми и корпорации. Наградата връчи адвеокат Биляна Тончева. 

- В категория „Медии и журналистика“ наградата получи Весела Божкова, която всички познават като Роксана Рок от Хайлайф (HILIFE). Наградата връчи Магдалена Гигова. 

- В категория “Благотворителна кампания“ статуетката получи Ана Иванова за нейната инициатива „Дари усмивка“. Наградата връчи Биляна Екснер от "Един метър шоколад". 

- В категория „Международни партньори“ статуетката получи Диана Потитоу-Кривцова – Председател на гръцкия бизнес клуб “Business Queen”. Носител на редица награди за красота, собственик на агенция за ивенти „Greek Queen”. Наградата връчи "Мисис Баба Вселена" Дони Василева, която се справи отлично с превода от гръцки.

Меги Савова беше изненадана с почетния знак на “Business Queen”, така че организаторката на конкурса също си тръгна със статуетка.

- В категория „Лоялен партньор“ статуетката получи Пепа Попова-Кънева от InLife. Наградата връчи Ваня Гергова.

- В  бе отличен Иван Рупчин, собственик на Boutique “RESERVE”. Наградата връчи Златомир Иванов.на Boutique “RESERVE”. Наградата връчи Златомир Иванов.

Снимки: Хайлайф

Няма коментари:

Дара Екимова за първи път на живо изпълнява песни на баща си - Дими

Петима музиканти се включват в проекта Slang by Dara Ekimova , вдъхновени от музиката написана от Димитър Екимов – Дими. Най-младият от ...