сряда, 11 януари 2017 г.

Серумът за лице „SNAIL PERFECTION“ на REFAN български козметичен продукт № 1 в класацията
BEST BEAUTY PRODUCTS 2016 на списание ОК!


Серумът за лице SNAIL PERFECTION на REFAN стана победител в категория „Българска козметика“ в класацията на сп. ОК! „BEST BEAUTY PRODUCTS 2016“.
Ежегодната класация на списанието, определена като „най-красивата“за изминалата година, събра на едно място селекция от експертни формули в няколко козметични категории. Топ продуктите бяха избрани от българските почитатели на козметиката,които имаха възможност да гласуват за своите фаворити във Фейсбук и на редакционната поща на списанието.

След края на гласуването и обобщаване на резултатите, серумът за лице SNAIL PERFECTION от едноименната козметична серия на REFAN грабна първото място, като изпревари останалите претенденти в категорията „Българска козметика“.

Козметичната серия SNAIL PERFECTION с екстракт от охлюви е едно от най-новите попълнения в портфолиото на REFAN. Пусната на пазара през 2016, тя бързо се превърна в истински хит заради безценните свойства на екстракта от охлюви, чийто активни компоненти стимулират клетъчните функции, засилват синтеза на протеини и регенерирането на кожата, забавят стареенето. Освен серумът за лице, серията съдържа още дневен и нощен крем за лице, крем за ръце и крем тяло, които правят кожата по-стегната, еластична и хидратирана, подпомагат отделянето на мъртвите клетки и стимулират регенерацията на тъканите.Козметиката SNAIL PERFECTION е подходяща за всички възрасти със своето подчертано антибактериално и антиоксидантно действие.

Наградата от  „BEST BEAUTY PRODUCTS 2016“ идва при REFAN, след като по-рано през изминалата година популярният бранд убедително спечели  първото място в категория „Козметика“ в класацията на българските потребители „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” за 2016 г.REFAN заслужи приза Любима козметична марка с голяма преднина пред другите претенденти в категорията и стана един от участниците, получили най-висок потребителски вот.



Няма коментари:

Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация

  Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация Комисарят на  българското участие във Ве...