събота, 29 октомври 2016 г.

ВИП коктейл ознаменува откриването на 
Мол Марково Тепе






С тържествена гала вечер бе ознаменувано откриването на най-новия търговски и развлекателен център в Пловдив –  Мол Марково Тепе.  Голяма част от родния бизнес и политически елит уважиха събитието, като първите гости бяха посрещнати от ефектни мимове под акомпанимента на пианистката Мария Каракушева и популярни класически мотиви.

Официалната церемония започна с тържествен водосвет, отслужен от Негово Високопреосвещенство, Пловдивският митрополит Николай.
Водещият Михаил Дюзев покани на сцената Нина Николова - мениджър на проекта. „Гордея се с това, че Мол Марково Тепе ще зарадва местните жители и гостите на града с над 70 търговски и развлекателни обекта, някои от които стъпват за първи път на пловдивския пазар“, заяви г-ца Николова.

Събитието бе уважено от министъра на икономиката г-н Божидар Лукарски и министъра на регионалното развитие и благоустройството г-жа Лиляна Павлова. Кметът на Пловдив г-н Иван Тотев и г-н Здравко Димитров - областен управител, също поднесоха своите поздравления по повод откриването.

Мол Марково Тепе има амбицията да бъде не просто място за пазаруване с достъп до обичаните от българите марки, а едно от най-привлекателните места за развлечения на Пловдив. Едно от тях е и първият IMAX-салон. След организирания от домакините коктейл, присъстващите бяха поканенина първата прожекция в кино „Арена“.

Гостите  имаха възможността да прекарат заедно една приятна вечер в компанията на поп-певицата Белослава и родния Франк Синатра – Васил Петров.

През  уикенда най-новият мол ще продължава да радва гостите си с шопинг маратон, подаръци и забавления за малки и големи.

На 30-и октомври, неделя, Мол Марково Тепе отваря врати за всички семейства и техните деца. Ще има много забавления, рисунки, смях, танци и песни. Актьорът Николай Станоев ще зарадва малки и големи със своите Приказки по телефона.

На 31-и октомври, понеделник, различни занимания, игри и състезания ще отбележат празника Хелоуин. На сцената в търговския и развлекателен център ще има детски конкурс с награди, карвинг демонстрации, а от 17:30 до 20:30 ч. желаещите могат да си направят „страшен грим“.

Дните на откриването на Мол Марково Тепе обещават да бъдат наистина специални и заради организираната игра. Всеки клиент, закупил стока за минималната сума от 20 лв., може да изтегли своята скреч карта. След това ще трябва да представи касовия бон от покупката при обособеният информационен кът.Осигурени са над 1200 награди от Мол Марково Тепе и наемателите му, под формата на парични ваучери и предметни награди.

Мол Марково Тепе се намира на бул.”Руски” № 54, на пешеходно разстояние от централната главна улица на града и е лесно достъпен с автомобил и градски транспорт.

Следете Facebook страницата на мола - www.facebook.com/MarkovoTepeMall/


Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...