петък, 15 април 2016 г.

Приложна номерология

Сексуалността според датата на раждане

Сексуалността е самоусещане, но и впечатлението, което правите на околните, както и вашето поведение в постелята.

Тя е заложена изначално в човека и в много редки случаи има шанс да се промени. За сексуалността основно „отговорят“ астрологични показатели, но също така немаловажна е ролята на номерологията.  Ако искате да научите какъв е в леглото потенциалния ви партньор, достатъчно е да разберете датата му на раждане.

Всичко, което е необходимо да направите е да превърнете датата в отделни чиста, да ги съберете, докато постигнете просто число (от 1 до 9).  по този начин ще получите Пътят в живота на вашия възлюблен. Например, ако датата на раждане на интересуващия ви обект е 12.07.1973 година, сметките изглеждат по следния начин:

1+2=3

0+7=7

1+9+7+3=20=2+0=2

3+7+2=12=1+2=3

От изчисленията излиза, че Пътят в живота на родения на тази дата е тройка.

По същи я начин може да пресметнете и своето число. Знанието за двата Пътя в живота ще ви помогнат да разберете по-добре същността не само на любимия човек,а и своята и да намерите удовлетворяващи и двама ви модели на сексуално поведение. Или, напротив, да се откажете да „завоювате“ харесалия ви индивид, поради несходство в сексуалността, ако не ви харесан номерологичните му показатели или не ви подхождат по темперамент.

1

„Единиците“ се отличават с ярко изразена самоувереност и мнозина приемат това за сексуалност. Още повече, че външността на повечето единици е „съответстваща“ - грация на диво животно, завладяващ поглед, забележими първични и вторични полови белези.
Само че в леглото те често са егоистични, изискващи внимание към собствената си особа и нищо не даващи в замяна.
При това хората с Път в живота 1 предпочитат сами да проявяват инициатива и не търпят, когато им намекват за сексуална връзка или им я натрапват.
Изобщо за тях сексът е още една възможност да покажат на околните своята власт над тях. Затова повечето жени в секса предпочитат да са отгоре, а мъжете се държат като  властелини.

2

За хората с Път в живота 2 е важно съединението на душите, общите интереси и психологичния комфорт.  Ако едно от тези неща липсва, то и сексуалността им минава на заден план. А ако „светата троица“ е на лице, то те са способни да  демонстрират истински фойерверк в секса.  Само, че техните възможности не са очебийни. Как ще се държат при интимна близост може да разберете само от личен опит. Като правило те са нежни, обожават дългата любовна игра като прелюдия и се отнасят с разбиране към желанията на партньора.  Повечето хора с Път в живота 2 имат необходимост от близко докосване и затова и мъжете и жените предпочитат партньорите им да нямат косми  по тялото.

3

Хората „тройки“ са разкрепостени и обичат сексуалните експерименти. Те често сменят партньорите си, защото изпитват необходимост да опитат нещо ново. А и не страдат от липса на ухажори. Те са притегателни умеят да говорят красиво (продължават да го правят и в постелята), затова често пъти им прощават дори изневяра.
Само че хората с път в живота 3 стават заложници на собствената си сексуалност и не успяват да създадат дълготрайни взаимоотношения. А онези, които държат да бъдат с тях, трябва два се примирят със забежките им. Жените „тройки“ са лекомислени и вятърничави, а мъжете рядко се женят или създават по няколко семейства.

4

При „четворките“ проблемът със сексуалността е доста усложнен. На първо място за тях е работата, а на второ – старомодните представи за какво е нужен сексът. Според тях – единствено за продължение на рода.  Е, все пак  през младостта бунтарската им натура побеждава забраните и стереотипите и тогава хората с Път в живота 4 могат да му отпуснат края и да опитат не  всички възможни видове интимни отношения с всякакви партньори.
Само че ако дори само в един от тези случаи изпитат разочарование, мигом се връщат при онези убеждения, с които са възпитани от ранна възраст.  Т.е. основно стават консервативни и строго дозират сексуалните си занимания.
По правило хората „четворки“ не притежават външна привлекателност, а и не са особено умели в интимните отношения.

5

Хората с път в живота 5 са невероятно сексуални както външно, така и на дело. Те имат богат опит и получават от интимната близост истинско удоволствие.  Те без преувеличение могат да бъдат наречени „секс-сладокусници“.  Обаче верността им е чужда. 
Те непрекъснато търсят нови впечатления и усещания и щом се наситят на един партньор, веднага тръгват на лов за следващия.
Ако на „петицата“ професията му е свързана с пътуване, ще е като моряк - „на всеки бряг, едно момиче“ .  Или просто ще си намира любовници за по една нощ. Сред хората с Път в живота 5 има голям процент бисексуални. Те по-често от останалите имат вземане-даване с представители на други раси и националности.

6

За хората с Път в живота 6 сексът е и „тояга, и морков”. Те изглеждат доста сексуално привлекателни на външен вид и с удоволствие се възползват от това.  Този факт далеч не означава, че са користни. Просто за тях е важно всичко в живота им да бъде хармонично. И ако любовният партньор не ги разочарова, той получава в леглото „пълно отдаване”, но ако нещо се провини – „пълно отлъчване”.
Затова хората с Път в живота 6 практически никога не изневеряват на половинката си. Те смятат, че е под тяхното достойнство. Пък и са доста предпазливи и допускат до себе си само хора, в които са напълно сигурни.

7

„Седмиците” не притежават ярко изразена сексуалност и  при избора на партньор се ориентират не към неговия магнетизъм и на изпусканите от него флуиди, а предпочитат други негови достойнства. На първо място – интелектуални.
Най-чувствителната ерогенна зона на хората с Път в живота 7 е... мозъкът.  Затова страстта за тях е нещо съмнително. Те възприемат представителите на противоположния пол с ума си, а се по определени части от тялото.
Затова най-често са верни на любимите си, а ако хвърлят поглед встрани, той е от чисто изследователски интерес.  На тях самите е доста трудно да им изневеряват – „седмиците” имат невероятно развита наблюдателност и интуиция и винаги авализират постъпките на партньора си. Затова е доста трудно да скрият от тях измамата.
8

Трудно е да наречем хората с Път в живота осем сексуални. Те привличат вниманието на околните със своя статус в обществото, с материалното си положение, с умението да въртят бизнес и да правят пари.  
А и те сами се възбуждат от  облечени във власт и направили добра кариера. Дамите избират сексуалните си партньори сред състоятелните люде, а мъжете привличат жените с делови хватки. Но би било несправедливо да кажем, че „осмиците” не обичат секса. И още как! Просто той при тях стои на трето място след работата и парите. И ако главата им не пуши от поредния проект, даряват своите любими с фантастични усещания. Жалко само, че не се случва често.

9

Онези, които имат Път в живота девет са не толкова сексуални, колкото романтични.  За тях е важно настроението, духовната близост, хармонията с партньора, милите жестове.  Едва тогава те могат да се отпуснат и да получат удоволствие от интимните отношения. „Деветките” почти никога не правят секс на първа среща. Те трябва да свикнат с човека, да го почувстват. Ако усетят партньора си първо с душата, го обгръщат с нежност и преданост.
Що се отнася до външната им сексуалност,  не всеки може да я усети.  Но ако това се случи, „Деветката” можеш да пожелаеш силно на първата среща и това чувство да те държи дълги години.  А може да изпиташ и такова отвращение към нея, че никога да не помениш решението си.

Сексуалността, заложена в номерологичните показатели, не се променя през целия ви живот. Ако обаче не искате да сте такъв, какъвто ви е предопределила датата на раждане, ще се наложи да наденете маска, да си измислите различен образ.

Главното е, обаче да не вървите срещу природата си и ако ви е неуютно в избрания образ, по-добре не опитвайте.

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...