петък, 22 януари 2016 г.

Николета Лозанова без нито едно косъмче
Плейметката е една от първите дами в България, които ползват диодния лазер за епилация от ново поколение Elysion


„Как да не се похваля, че не ми остана косъмче по тялото, като вече мога да си правя лазерна епилация целогодишно и да не се отказвам от солариума. С най-бързия диоден лазер Elysion изобщо не боли и може да се прави върху тен“. Това написа в страницата си във Фесйсбук плеймейтката Николета Лозанова. Тя сподели тайната си за гладка кожа без нито едно косъмче, като публикува секси снимка от процедура сElysion в студио за красота Dupissima. Снимката, на която Николета е само по хавлия и очила за лазрна процудра, събранад 1200 лайка и над 30 коментара. Всъщност Николета отскоро се подлага на процедури с този лазер, тъй като той е съвсем нов за българския пазар. Студио Dupissima е едно от първите в стратата, които разполагат с тази иновативна технология.
Какво представлява процедурата с Elysion?
Elysionе единственият диоден лазер, с който може да се прави епилация и през лятото.Досега лазерна епилация се препоръчваше само през есенно-зимния сезон, която кожата се излага по-малко на слънце. Съществуваше опасност от образуване на пигментни петна след такива интервенции. Но новите технологии вече елиминират рисковете от изгаряния и пигментации. Освен това диодният лазер е й много бърз. Една процедура на подмишници, например, трае около 2 мин. Бързината, с която апликаторът минава по кожата има и друго предимство – прави процедурата напълно безболезнена.
Elysion премахва окосмяването по селективен начин, като атакува пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси. Тепричиняваттемпературноразрушаваненаклеткатана фоликула без да увреждат кожата.
Процедурите с Elysionпозволяватефективнотопремахваненакосмите от всички окосмени зони по тялото,дори и от най-чувствителнaта кожа на лицето, като над и около горната устна или брадатаПодходящата дължина на вълната гарантира достигането до точната дълбочина на фоликулите.
Ефектът идва веднага след първата процедура, но за задържането му е необходимо да се направят между 6 и 8 процедури. Процедурите се правят веднъж на 30-40 дни.
Отзивите на нашите клиенти в салон Dupissima са изключително положителни,касаещи постепенното подобрение и редуциране на окосмяването на третираната зона веднага след първата процедура, а резултатът е дълготраен“, казва собственичката на Dupissima Тяна ПресолскаПоради тази причина в Dupissima организират отворени дни на лазерната епилация с Elysion от 25 до 31 януари. По време на тези дни всеки, който си закупи пакет от три процедури получава четвъртата безплатно.
Пък и не се знае може и Николета Лозанова да е там.


Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...