събота, 9 януари 2016 г.

Хороскоп на късмета 2016

През 2016 година късметът ще се усмихва на тези, които никога не се отчайват и съумяват да се окопитят при всякакви обстоятелства, като успеят от всяка ситуация да извлекат ако не полза, то поне урок. Фортуна ще е на страната и на онези, които реагират с тънко чувство за хумор на случващото се с тях. Сполуката ще е благосклонна и към хората, които имат по няколко професии и могат да се изявят на две-три поприща едновременно, хармонично съчетавайки ги и реализирайки максимално ефективно своя потенциал.
Преди да прочетете какъв късмет ще има точно вашият зодиакален знак през 2016-а, припомняме, че за „чисти” (типични) представители на зодията се смятат родените от 1 до 18 число. На останалите влияние оказват предходният или следващият знак. ПРр това не само върху характера, а и в астрологичните прогнози.
Овен – наблегнете на любопитството и учението
На Овните през 2016 ще им върви във всичко, което измислят, за да удовлетворят любопитството си. Влечението към нови знания и навици и, най-важното, към получаването на едното или другото, ще открият пред вас възможности, за които дори не сте и мечтали.
Всеки порив на вашата любознателност, насочен към самоусъвършенстване и развитие, ще бъде посрещан с усмивка от късмета. Т.е. очакват ви щастливи стечения на обстоятелствата, които ще превърнете във възхитителни перспективи. Така че – наблегнете на учението.
Освен това ще ви върви и на хубави хора. Редом до вас, като с махване на вълшебна пръчица ще се появява онзи, който би могъл да ви е полезен, да ви развлича, да ви радва и да направи за вас, онова, на което не е способен дори най-добрият ви приятел.

Колкото по-смел е Телецът, толкова по му върви
На Телеца ще му върви редовно. Е, само в онези сучаи, когато не седи мечтателно, очаквайки сполуката да го целуне по муцуната. Колкото по-активна е дейността ви, по-смели са постъпките ви и по-оптимистичен вашият поглед към бъдещето, толкова по-успешна ще е 2016-а година за вас. Всяко усилие на волята,  подпомогнало да преодолеете обстоятелствата, ще бъде възнаградено с усмивка от Фортуна и с неочаквани парични постъпления, внимание от страна на влиятелни хора,  нови, появили се сякаш отникъде перспективи...
Освен това ще ви върви на пътешествия. Например, внезапно ще се появи възможност да се окажете там, където отдавна мечтаеге да отидете, или някакво на пръв поглед трудно пътуване, ще се окаже леко и приятно.
Близнаците станат известни
На Близнаците през 2016-а ще им върви със самореализацията. Наистина, това ще се случи чак през есента, но затова пък ще бъде доста впечатляващо. Преди всичко ще се появи шанс внезапно да се прославите, изявявайки се в обществена област.  Късметът с радост ще поласкае самолюбието ви, превръщайки ви в изввестна персона – в тесни, а защо не и в много широки кръгове.
Освен това в продължение на цялата година сполуката ще бъде с вас, ако не се поддадете на песимизма си. Положителната настройка ще привлече към вас шанса. Благодарение на това ще успявате да се измъквете от най-сложните и неприятни ситуации. Така че, не унивайте, късметът няма да ви изостави.

Успех в кариерата за Рака
През 2016 г. Ракът ще има успех в удовлетворяването на кариерните си амбиции. Голяма е вероятността неочаквано да ви предложат да се захванете с нещо, което ще ви помогне да осъществите своя стара професионална мечта и ще ви издигне на по-високо ниво.
При това не е изключено, първоначално този успешен за вас проект да е придназначен за друг, но щастливо за вас стечение на обстоятелствата да ви помогне да го реализирате и да се възползвате от възможностите и преимуществата, които ще получи изпълнителят.
Освен това, късметът ще ви се усмихне и тогава внезапно ще се окажете собственици на парична сума,  която ще можете да похарчите за нещо, което ще ви достави огромно удоволствие, без задръжки.

Съдбата среща Лъва с правилните хора
На Лъвовете през 2016-а ще им върви практически във всичко, с което се захванат. Всяко тяхно начинание ще бъде съпроводено от благословията на съдата и късметът ще дарява действията им с лекота, продуктивност и добри доходи.
Е, до септември ще ви се наложи да споделяте сполуката си с някой, който няма чак толкова късмет. Но това няма да ви спира, а ще ви кара да бъдете още по-активни в помощта си към околните. Колкото по-състрадателни сте, толкова повече ще ви върви.
Освен това ще имате шанс и с хората, с които през 2016 г. ще ви среща съдбата. Мнозина ще бъдат толкова очаровани от вас, че ще направят всичко, каквото зависи от тях, за да имате още повече успех и популярност.

По малко, но редовен шанс за Девата
Редовно, но не чак толкова забележимо, ще се усмихва късметът на Девите през годината. Той ще отклони от вас доста неприятности, за които ще разберете по-късно. Затова е възможно дори да не оцените намесата на Фортуна.
Много ще ви вързи в интелектуалните съревнования. Всяка задача ще се оказва такава, с която може да се справите с лекота и без напрежение.
Освен това, ще имаге късмет във всичко, което има нещо общо с придвижване и преместване.

На Везните им върви на хазарт
Благодарение на даден знак от съдбата, Везните  нито един път няма да пропуснат предназначените за тях щастливи случайности  и ще съумеят да се възползват от всички подаръци на съдбата.
Колкото по-бързи са реакциите на Везните, толкова повече ще им върви. Всичко това ще доведе до широкомащабно струпване на обстоятелства, които ще обезпечат съществуването им за дълги години напред и да направят бъдещето им по-благополучно.
Освен това ще ви върви на хазарт  Само че това не важи за игри на щастието или междуличностни спорове. В тези случаи шансът няма да е на ваша страна. По-скоро става дума за увлечения,  насочени към самоусъвършенстването и разширяването на кръга от личности, с които общувате.
Педантичността дава шанс на Скорпиона
Скорпионите ще извадят късмет в онези  дела, към които ще се отнасят с особена педантичност. Така че през 2016-а ще е достатъчно да си съставите точни планове и да си поставите  максимално конкретни задачи. Шансът ще застане зад вашето рамо и ще започне усилено да ви помага. Това ще ви позволи системно да получавате неголеми, но пък навременни суми.
Обаче лукавата усмивка на съдбата ви очаква всеки път щом решите да манипулирате околните. Като по поръчка ще се появяват простодушни наивници, които да водите за носа, за да постигате финансовите и любовните си цели. Шансът ще ви поднесе и достоен съпреник и тогава победата наистина ще ви се услади.

Късметът широко се усмихва на Стрелеца
Късметът ще се усмихне широко на Стрелеца през 2016 година. Благодарение на това, вие ще осъзнаете истинското си място ви живота и ще съумеете да го заемете благополучно.   Към това може да се причисли и поканата за някакво събитие, на което вие или ще постигнете нещо, към което отдавна сте се стремили, или драстично ще промените жизнения си статус. И между другото, не е изключено там да ви очаква и някаква съдбоносна среща. 
Сполуката ще ви съпровожда във всяко важно за вас начинание. Редом до вас неочаквано ще се появят хора, които са готови да ви подкрепят не само морално, но и материално.

Доходи за Козирога
През годината на Козирога ще му върви с доходите. Но за да привлечете съдбата на ваша страна ще ви се наложи хубавичко да се потрудите в интелектуален план и да си подсигурите надежден тил. Само тогава към вас ще потече река от пари, а не неприятности.
Съдбата ще ви подари среща с човек, който ще се превърне във ваш учител и мъдър съветник. Ако оцените този дар по достойнство,  щастливите моменти в живота ви ще се умножат.
Възможно е неочаквано да ви предложат да закупите парче земя. Не е изключено там да откриете нещо ценно или благодарение на придобивката си да се запознаете с някой, който в бъдеще ще стане  незаменим за вас.

Водолеят е галеник на съдбата
Късметът редовно ще глези Водолея през 2016 г.  Дори ако разочаровате с нещо деловите си партньори, и това ще се е от полза за вас. Ще се окаже, че навреме сте прекратили сътрудничеството си, интуитивно избягвайки критична ситуация.  Освен това съдбата ще е благоскронна към вас и що се отнася до реализация на предоставените ви възможности. Няма да пропуснете нито една от тях.
Ще ви върви и с новите приятели. Голяма е вероятността до вас да се окажат онези хора, с които да осъществите отдавнашни идеи, които са били отхвърлени от дългогодишните ви приятели.
Стореното добро се връща стократно при Рибите
Рибите бая ще трябва да се постараят, за да привлекат вниманието на Фортуна. От януари до август тя няма да е чест посетител във вашия живот. Но пък редките й усмивки ще бъдат наистина безценни – голям е шансът, тъкмо благодарение на късмета да откриете онова нещо, което ще ви помогне да се справите с голяма част от проблемите си без да допускате сериозни грешки.
През есента и през декември сполуката ви значително ще зачести. Тогава като бумеранг към вас ще се върне всичко добро, което сте сторили на околните. А онези, на които сте помогнали ще се превърнат във ваши ангели-хранители, ще ви избавят от неприятности и ще ви дарят истинска радост.


Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...