събота, 2 януари 2016 г.

Хороскоп 2016
Стрелецът успява ако не се разпилява

Единственото, което може да попречи на Стрелеца през 2016-а е изобилието от мишени, по които да стреля. Т.е. Прекалено многото цели в живота. В Годината на Червената маймуна ще го връхлитат най-разнообразни желания, планове, фантазии и мечти.

Усещайки огромен прилив на енергия представителите а този знак, ще чувстват, че имат сили да се захванат едновременно с всичко, но проблемът е, че понякога това е измамно.

Наистина, за Стрелеца през годината може да се каже, че лесно и просто ще постига всички поставени пред него задачи, но не в това е главното. За да успее истински, ще трябва да се откаже от някои проекти и да се съсредоточи върху значимите. Влиянието на Маймуната ще го кара да тича след няколко заека едновременно, но звездите го съветват да не го прави, ако наистина го интересува резултатът.

Подобен съвет е актуален през 2016-а за Стрелеца и в любовта. Не злоупотребявайте с търпението на любимия човек, не го карайте да страда от ревност. Това може да доведе до разрив. Ако искате действително да сте щастливи в личния живот, целенасочено поддържайте това усещане заедно с партньора си, а не с двама, или с трима...

В годината на Червената маймуна е противопоказно да следвате вашите романтични мечти и фантазии, дори ако ви се струват по-реални от истинския живот. Просто през този период ще ви е трудно да различите реалните планове и въздушните кули. Има опасност да изгубите доста време в безплодни преживявания от рода на любов към холивудска звезда или герой от роман.

Освен това, Стрелецът няма да се отличава с постоянство. Настроенията му ще го карат бързо да пламва и още по-бързо да угасва, превключвайки от един обект на любовта към друг. Уви, през 2016 година дори бракът няма да е гаранция, че представителите на тази зодия няма да гледат с повишен интерес към обекти от противоположния пол.

Бъдете колкото можете по-искрени и честни със своя партньор, освен ако не искате годината да се превърне в поредица от флиртове и скандали, нови романтични срещи и бързи раздели. Най-важното обаче, е да се научите да различавате мимолетните желания от истинските чувства.

В деловата област през 2016-а Стрелецът трябва да е много внимателен, защото ще бъде способен на необмислени прибързани постъпки. Каквато и прекрасна идея (на пръв поглед) да му идва в главата – да си смени работата, да започне нов проект, да си стовари на плещите още повече отговорности или да преориентира бизнеса си, трябва да изчака да поотлежи. Може и месец, но е желателно – цяла година. Иначе рискува да понесе загуби и изобщо, да потроши доста сили и време, а в резултат да се окаже, че е изгубил повече, отколкото е придобил.

За да не се случи подобно нещо, звездите съветват Стрелеца през 2016-а да определя ясно приоритетите си в деловата област. И най-важното – никога да не бърза. Не си струва да се стремиш да огрееш навсякъде и да успееш на всяка цена.Суетата ще донесе на Стрелеца само отрицателни резултати в годината на Червената маймуна. За да постигнете успех си направете списък на нещата, които искате да направите, изберете най-перспективните и интересните за вас и бавно се придвижвайте към целта, без да се оглеждате встрани и без да се разсейвате.

Каквато и да се случва със Стрелеца през 2016-а, то винаги ще бъде свързано с неговата енергичност – пряко или косвено. На първо място това се отнася до травматизма : рязкостта на Стрелеца, съчетана с неговата невнимателност може да му докара дребно, но много битови наранявания.

Освен това, периодите на бурна дейност в годината на Червената маймуна ще бъдат редувани от време на тотална апатия, когато представителите на зодията ще страдат от главоболие, раздразнителност, загуба на сили и други здравословни проблем За да не им се случва, хороскопът съветват през годината по-често да си почиват, да се разхождат, да пътуват. Много добре ще се отрази на Стрелеца удин курс по йога. Там ще се научи да разпределя правилно потоците на своята неукротима енергия и така ще съумее да извърши истински подвизи през 2016-а.

А ако иска да подобри съществено самочувствието и здравето си, трябва да се заеме с лечение или профилактика на опорно-двигателния си апарат и ставите. Ако обърне внимание на гърба и осанката си, през годината Стрелецът ще получи ключа към младостта и дълголетието.

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...