четвъртък, 31 декември 2015 г.

Хороскоп 2016
Няма невъзможни неща за Везните

До каквито и висини да стигнат Везните през 2016-а, трябва да знаят – достойни са за повече. В Годината на Червената маймуна звездите са така извънредно благосклонни към представителите на този астрален знак. Помагат им да изкачат ново ниво – и по доходи, и по качество на живот, и по положение в обществото. 

Именно през 2016-а Везните най-сетне ще успеят да се разгърнат в пълна сила и да реализират ако не всичко, то поне отдавна тлеещите у тях идеи. Ускорение ще им дадат вродени техни качества като амбиция, решителност и целеустременост, които през периода ще бъдат изключително засилени. 

Така всички многообещаващи планове, за които Везните все са били на етап мечта, ще се въплътят в живота. Всичко замислено предварително замислено ще даде плодове или ще постигне възход. Сполуката ще съпровожда зодията не само в любовта, ами и в домашните дела. С други думи, в годината на Червената маймуна, хората от „балансиращия“ знак ще събират богат урожай. 

През 2016 Везните ще успеят да завоюват сърцето на любимия човек, дори в предишни години дори да не са помисляли, че може да се случи. Просто представителите на този знак ще бъдат успяващи във всички сфери на живота и това ще даде отражение върху любовта. Каквато и цел да си поставят, звездите от хороскопа ги съветват да вървят смело напред и да помнят, че през годината и в областта на чувствата за тях няма невъзможни неща.
Ще успеят да „оженят за себе си“ и най-отчаяния стар ерген, ако си го наумят, да се запознаят с личност, която е кумир за милиони хора, ще бъдат ухажвани от непристъпна красавица – всички романтични мечти на Везните през 2016 ще се превърнат в реалност, ако чувствата им са истински и искрени. 

А що се отнася до онези, които вече си имат любим човек, Годината на Червената маймуна ще открие пред тях безкрайни възможности за укрепване на връзката и за осъществяване на общи замисли. Всичко, за което Везните са мечтали със своя партньор, че ще се случи „някога“, могат да го реализират, стига здраво да се захванат с идеята – да се оженят, да си родят дете, да заминат на околосветски круиз или най-сетне да завършат отдавна започналия ремонт. 

В работата, бизнеса и кариерата, 2016-а обещава да бъде за зодията толкова успешна, колкото и останалите сфери на живота. Единственият нюанс е, че най-големите постижения ще бъдат в предварително замислени или започнати проекти. Онова, което ще тръгва от нулата, няма да има толкова блестяща реализация, въпреки че може да се окаже перспективно. 

Така че ако Везните имат готов амбициозен план за разширяване на бизнеса, преминаване на по-висока длъжност, увеличаване на доходите или смяна на местоработата – през 2016-а имат големи шансове да завършат всичко с бляскав успех или да извлекат максимална изгода.

Обаче, не бива да забравят обратната страна на успеха – завистта. Годината на Червената маймуна ще засили това чувство у околните и те непрекъснато ще обсъждат Везните зад гърба им и ще плетат интриги. За да го избегнат, представителите на успяващия знак ще трябва да се държат скромно и да не дават на околните възможност да узнаят за техните големи и малки победи.

Иначе Везните през 2016 година са истинските любимци на Съдбата. Червената маймуна ще им даде сила и енергия да се придвижват напред, а също така ще ги възнагради със силен имунитет. Благодарение на него, вероятността да се разболеят от простуда или грип в разгара на зимата е минимална. 

Единственото в областта на здравето, на което звездите съветват Везните да обърнат внимание е състоянието на ставите им.

За да нямат проблеми с костите, трябва да наблягат на профилактиката, редовно да се занимават с гимнастика, стречинг, йога или танци. Подвижните и развиващи гъвкавостта занимания не само ще предпазят Везните от травми и болежки, ами ще им позволят цяла година да бъдат във форма и добро настроение, съхранявайки бодростта и оптимизма си.


Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...