сряда, 16 септември 2015 г.

Секси коса само с едно движение на ръката

Може ли косата да е секси? „О, да!” – отговаря артистичния директор на Sexy Hair, Скот Фос на среща с блогъри и журналисти в Residence club в сърцето на София. Усмихнат като холивудска звезда, неуморен, като лидер на рокендрол-банда, топ стилистът на една от най-прогресивните марки в света на стилизантите за коса пристигна от Лос Анжелис за среща с най-изявените представители на блогърите и медиите у нас.
 „Ако една жена се чувства секси, тя харесва съпруга си, работата си, не се кара на децата си и ако случайно попадне в лек инцидент на пътя – това ни най-малко не я  тревожи.” – твърди Скот и допълва „Но ако една жена не се чувства секси – о, тогава нищо не е наред. Партньорът е отегчителен, работата досадна, инцидентът на пътя – истинска катастрофа. А какво прави жената секси. Нейната коса. Косата е аксесоарът, който винаги е с нас. Време е да кажете „Довиждане, лоши дни за косата!”.



Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...